Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Keby chodili každý zápas, tak beriem kritiku. Tri štvrtiny však prišli len teraz

My chceme Slovan! Na toto sa nedá pozerať! Alebo preteky v hádzaní pohárov namiesto tradičnej ďakovačky.

07.07.2022 08:29
Vladimír Weiss Foto: ,
Vladimír Weiss v súboji proti Dynamu Batumi.
debata (14)

Mala to byť oslava prvého zápasu sezóny 2022/23. Generálny riaditeľ Slovana Ivan Kmotrík ml. pred stredajším súbojom 1. predkola Ligy majstrov proti Dynamu Batumi (0:0) vyhlásil, že klub spravil na prestupovom období kus dobrej roboty.

„Teraz je loptička na strane fanúšikov,“ použil tenisovú terminológiu Kmotrík v snahe prilákať ľudí na štadión.

V stredu ju viac ako desaťtisíc fanúšikov domácich zdvihlo a zrejme aj nadobro zahodilo. Dôvod? Jalový výkon Slovana najmä v ofenzívnej fáze.

Slovan vs Batumi Čítajte viac Hnev, bitka a lietajúce poháre. Slovanisti sklamali, gól nedali

S výnimkou solídneho výkonu v závere prvého polčasu bol gruzínsky majster nebezpečnejší. A to aj napriek tomu, že hral od 42. minúty s desiatimi hráčmi.

„Sú rozohraní, naša kondícia nie je ideálna. Začnem od seba – som prvý, kto sa musí pozrieť do zrkadla. Nebojím sa tejto zodpovednosti.

Nemali sme v tíme jediný dobrý výkon. V odvete musíme pridať. Verím, že v tomto týždni dobre potrénujeme a postúpime,“ povedal po zápase kapitán tímu Vladimír Weiss ml.

Vladimír Weiss st. Čítajte viac Weiss: Po zápase som nezvyšoval hlas. Piskot sme si asi zaslúžili

Po zápase sa so spoluhráčmi vybral na tradičnú ďakovačku smerom ku kotlu. Márne. Namiesto tradičného chorea prileteli poháre a bolo počuť piskot. Nakoniec došlo aj k bitke priaznivcov s usporiadateľmi. Weissovi sa to nepáčilo.

„Keby chodili každý zápas, bral by som, že dnes kričali, že chcú Slovan. Ale tri štvrtiny z nich tu celú sezónu neboli a potom prídu na jeden zápas.

Za minulú sezónu a za to, ako sme dnes chceli, sme si toto nezaslúžili. Aj keď náš výkon nebol taký, aký sme si predstavovali, nikto to neodflákol,“ uzavrel Weiss ml.

Najvyššie týždenné mzdy futbalových hviezd Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Robert Lewandowski
Poľský útočník vymenil...

© Autorské práva vyhradené

14 debata chyba