Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Neprejdú ani s lístkom. West Ham nechce zopakovať hanbu Barcelony

Na odvetu Európskej ligy do Katalánska pricestovalo 30-tisíc priaznivcov Frankfurtu. O týždeň vo štvrtok sa chystajú aj do britskej metropoly.

20.04.2022 13:30
Fanúšikovia Frankfurtu pred štadiónom Camp Nou... Foto:
Fanúšikovia Frankfurtu pred štadiónom Camp Nou v Barcelone.
debata

Už osem dní pred prvým semifinálovým duelom Európskej ligy medzi West Ham United a Eintrachtom Frankfurt presakujú správy, že vedenie anglického tímu nechce dopustiť takú blamáž, aká sa minulý týždeň stala v Barcelone.

Na slávnom štadióne Camp Nou totiž bolo na tribúnach vyše 25-tisíc fanúšikov Frakfurtu a tí svojmu tímu vytvorili prakticky domáce prostredie. To by sa v Londýne nemalo stať.

V niektorých častiach štadióna Camp Nou mali očividne prevahu biele dresy priaznivcov Frankfurtu. Čítajte viac Bitka o Camp Nou sa začala už pred výkopom. Aj tú Barcelona prehrala

Frankfurt na semifinále dostane k dispozícii oficiálne len 3-tisíc vstupeniek, pričom na štadióne sa očakáva zhruba 50-tisíc divákov.

Klub z Premier League teraz vyslovene varoval Nemcov, že ich nevpustí na štadión aj v prípade, že budú mať platnú vstupenku. Na zápas pustí len tých, spomínaných 3-tisíc do sektora hostí.

Radosť hráča Frankfurtu Kristijana Jakiča a smútok barcelonského Depaya. Čítajte viac Šok pre FC Barcelona. Po prehre s Frankfurtom končí v Európskej lige

West Ham vystríhal pred nákupom lístkov od tretích strán alebo rôznych online platforiem. „Fanúšikovia Frankfurtu so vstupenkami do iných oblastí, ako sú určené a pridelené klubu, nebudú vpustení na štadión, alebo budú z neho vykázaní,“ píše sa v stanovisku West Hamu.

Hovorca Frankfurtu Axel Hellmann pre Bild na margo tejto situácie povedal: „Nechcem nič prezrádzať, ale naši fanúšikovia sú veľmi kreatívni. Vynaložíme maximálne úsilie na získanie významného počtu lístkov. Môžete si tým byť stopercentne istý.“

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Európska liga #futbal #Eintracht Frankfurt #West Ham United