Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najhoršie, čo sa mohlo stať. České duo z West Hamu zmeškalo oslavy

West Ham United postupom do semifinále Európskej ligy dosiahol najväčší úspech od roku 1976. No dvojica Tomáš Souček a Vladimír Coufal v šatni chýbala.

15.04.2022 13:00
Tomáš Souček a Vladimír Coufal. Foto:
Tomáš Souček a Vladimír Coufal po víťazstve nad Lyonom a postupe do semifinále Európskej ligy.
debata

Namiesto plechoviek s pivom a veľkých osláv postupu cez Olympique Lyon so spoluhráčmi totiž musela dvojica českých futbalistov ísť tam, kde sa nerád zdržiava akýkoľvek športovec.

Souček a Coufal boli totiž vybratý na dopingovú kontrolu. Na Twitteri zdieľal prvý menovaný fotografiu, kde si s Coufalom pripíja minerálkou na historické víťazstvo.

„Zase nám neveria! Dopingový test po takto výnimočnom zápase! Áno! Postupujeme,“ napísal k snímke z dopingovej miestnosti Souček.

Jeho spoluhráč Coufal zdieľal rovnakú snímku. „To je to najhoršie, čo sa môže stať po takomto zápase, dopingová kontrola. Užite si oslavu v šatni, chlapci,“ uviedol.

V niektorých častiach štadióna Camp Nou mali očividne prevahu biele dresy priaznivcov Frankfurtu. Čítajte viac Bitka o Camp Nou sa začala už pred výkopom. Aj tú Barcelona prehrala

Na štadióne Groupama vyhral West Ham United nad Lyonom 3:0 a v semifinále Európskej ligy sa stretne s Eintrachtom Frankfurt. Je to prvýkrát od roku 1976, čo sa „kladivári“ prebojovali v európskej súťaži tak ďaleko.

Po záverečnom hvizde mali hráči oboch tímov mali čo robiť, aby utiekli pred naštvanými domácimi priaznivcami. Tí sa snažili dostať na hraciu plochu a polícia bola nútená na nich použiť slzotvorný plyn.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Európska liga #futbal #West Ham United #Tomáš Souček #Vladimír Coufal