Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nudné finále Ligy majstrov? Šéf Paríža chce veľkolepú šou

Katarský biznismen a šéf milionárskeho tímu Paríž St. Germain Nasser Al-Khelaifi vyhlásil, že finále amerického futbalu je väčší zápas ako vyvrcholenie Ligy majstrov.

04.04.2022 21:50
Nasser Al-Khelaifi. Foto:
Nasser Al-Khelaifi.
debata

Podľa Al-Khelaifiho by malo finále Ligy majstrov zahŕňať aj niečo ako otvárací ceremoniál. Katarský biznismen je v súčasnosti predsedom Európskej klubovej asociácie a už roky túži potom, aby hráči jeho klubu zodvihli nad hlavu ušatú trofej.

Otvorenie pred finále by malo byť obdobou polčasovej šou amerického Superbowlu, vyvrcholenia sezóny amerického futbalu v USA. „Finále Ligy majstrov by malo byť väčšie,“ povedal Al-Khelaifi pre The Athletic.

Neymar v súboji s Tchouamenim. Čítajte viac Kolaps milionárskeho klubu z Paríža. Utŕžil debakel na pôde Monaka

Pre neho je polčasová šou v Superbowle dokonalým spojeným športu, kreativity a zábavy. A presne toto mu chýba v klubovej súťaži číslo jeden na starom kontinente.

„Navrhol som usporiadať otvárací ceremoniál Ligy majstrov. Možno to nie je dobrý nápad, ale aspoň napadnime status quo,“ uviedol Katarčan.

V minulosti bolo zopár pokusov o predzápasové vystúpenia, no organizátor – čiže UEFA, v posledných rokoch takéto pokusy zakázala. Prvoradý ostáva futbal a na tom sa pravdepodobne nič nezmení.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #PSG #Nasser al-Khelaifi