Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalší skorý koniec Interu. Bol pre Škriniara posledný?

Najlepší hráč mužstva v prvom dueli osemfinále Ligy majstrov, hviezda stretnutia v druhom. Milanovi Škriniarovi a najmä Interu Miláno to však nie je nič platné.

09.03.2022 11:48
Milan Škriniar, Sadio Mané Foto:
Milan Škriniar v súboji so Sadiom Maném v Liverpoolu.
debata

Taliansky majster opäť vystúpil z európskeho vlaku skôr, ako by si želal. V utorok síce zdolal Liverpool 1:0, v prvom zápase však podľahol doma 0:2.

Naďalej tak platí, že sa nedostal medzi najlepšiu osmičku od sezóny 2010/11. Mimochodom, v tom čase bol Škriniar ešte len talentovaným mladíkom v akadémii Žiliny.

„Mrzí nás, že sme z Ligy majstrov vypadli. Opúšťame súťaž so vztýčenými hlavami. Ukázali sme charakter,“ povedal slovenský obranca pre Mediaset.

V ruke mal trofej pre najlepšieho hráča duelu. Škriniar panoval vo vzduchu i na zemi. Zblokoval dve strely, deväťkrát loptu poslal do bezpečia. Až v 88 percentách prihral presne, väčšina prihrávok išla k bránke súpera.

Milan Škriniar Čítajte viac Desať kandidátov, samí legionári. Trofej obhajuje Škriniar

"Totálne monštrum. Skvele vyvážal loptu, pripomínal legendárneho Chielliniho.

Škriniarove dva bloky proti Van Dijkovi a Diazovi zachránili Inter od prehry aj v druhom dueli," napísal špecializovaný štatistický portál Squawka.

Dvadsaťsedemročný stopér odohral od prestupu v júli 2017 zo Sampdorie 202. zápas v drese Interu.

Po štvrtom rýchlom konci v Lige majstrov – v predošlých troch ročníkoch Milánčania ani nepostúpili zo skupiny do vyraďovacej fáze – silnejú hlasy o tom, že nadišiel čas rozlúčky.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

„Škoda, že sme museli po vylúčení Sancheza dohrávať s desiatimi. Na Anfielde je to v oslabení veľmi náročné. Nezostáva nám nič iné, len sa sústrediť na domácu ligu i Coppa Italia,“ doplnil Škriniar.

Vlani zdvihol nad hlavu pohár pre víťaza Serie A, v januári tohto roka ovládol s Interom taliansky Superpohár. Veľká európska trofej mu chýba.

Veľmi blízko k nej bol pred dvomi rokmi. Milánčania však nakoniec nestačili vo finále Európskej ligy na FC Sevilla 2:3.

„Verím, že pôjdeme hore,“ zaželal si Škriniar. Viackrát dementoval správy o tom, že chce z Interu odísť. Možných záujemcov z Premier League – Chelsea či Tottenham – to však sotva odradí.

Kariéra Milana Škriniara Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Marec 2013: Spoznávate ich? Stopér Zlatých...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Inter Miláno #Milan Škriniar