Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Štyri góly nestačili, lamentuje Ferencváros. Končí aj kvôli rečneniu s rozhodcom

Dvojzápas ako hrom, ktorému nechýbalo nič, sa skončil lepšie pre favorita zo Švajčiarska.

25.08.2021 08:11
Adnan Kovačevič, Christopher Martins Foto: ,
Momentka zo zápasu Ferencváros - Young Boys Bern.
debata

V súboji play off Ligy majstrov medzi Young Boys Bern a Ferencvárosom sa bolo na čo pozerať. V oboch stretnutiach zvíťazil premožiteľ Slovana Bratislava 3:2 a postúpil do skupinovej fázy najprestížnejšej klubovej futbalovej súťaže.

"Skórovali sme celkovo štyrikrát, ale súper dal o dva góly viac. Smerom dopredu sme hrali veľmi dobre, ale vzadu prišli hlúpe inkasované góly.

Som s celkovým výkonom spokojný. Musíme byť úprimní – na súpera sme nestačili," povedal kouč Ferencvárosu Peter Stöger na pozápasovej tlačovej konferencii.

Bulharsko futbal LM odveta play off Ludogorec Malmö Čítajte viac Ferencváros s Makom neuspel v play off, zahrá si skupinu EL

V oboch dueloch videli diváci nielen po päť gólov, ale aj červenú kartu a zahodený pokutový kop, zakaždým na opačnej strane. Najzaujímavejšie tohtoročné play off Ligy majstrov posunulo Bern medzi veľkokluby, Fradi si zahrajú v Európskej lige.

"Diváci nás hnali dopredu. Po zápase tlieskali a ocenili, že sme nechali na ihrisku všetko. Aj postup do skupinovej fázy Európskej ligy je úspech, hoci prehra teraz bolí.

Mrzí ma, že sme sa zbytočne hádali s rozhodcom. Poznám ho, nemá to rád. Pred zápasom sme na to upozorňovali, ale i tak sme dostávali žlté karty za rečnenie," doplnil Stöger.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ferencváros Budapešť #Young Boys Bern