Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Odkaz pre Kmotríka z Faerských ostrovov: Zlodej si myslí, že kradnú všetci

Ivan Kmotrík ml., syn majiteľa Slovana Bratislava a generálny riaditeľ klubu, nahneval ľudí na Faerských ostrovoch.

24.08.2020 10:27
Ivan Kmotrík ml. Foto: ,
Ivan Kmotrík ml.
debata (54)

Pobúril ich predovšetkým svojim správaním počas týždňa, ktorý slovanisti strávili pre neodohraným zápasom proti Klaksvíku. Šéf najslávnejšieho slovenského klubu totiž spochybnil testovanie hráčov na malom európskom ostrove.

VIDEO: Nepochopiteľné, čo sa môže stať na takejto úrovni, vraví Kmotrík
Video

Na jeho slová zareagoval v rozhovore pre Denník N miestny novinár Sigurjón Einarsson. Ten si nebral servítku pred ústa a povedal, čo si o Kmotríkovi myslí.

„Poviem vám jedno naše príslovie. Zlodej si myslí, že kradnú všetci. Táto stará dánska múdrosť hovorí o paranoji zlodeja v dôsledku jeho vlastných činov. Možno by si ju mal prečítať pán Kmotrík a prestať sa hrať na obeť!“ vyhlásil Einarsson.

Ten zdôraznil, že Faerské ostrovy sú v oblasti boja proti korupcii svetovým lídrom.

„Som z toho zmätený. Všimol som si kritiku na sociálnych sieťach. Lenže my sme už päť rokov po sebe severskou krajinou s najvyššou transparentnosťou a najnižšou mierou korupcie na celom svete! Takže to tvrdenie je absolútny nezmysel,“ zdôrazňuje.

Na záver si neodpustil ešte jeden výpad voči slovenskému mecenášovi.

"Čo si o sebe myslí? Pre neho zákon neplatí? Stačilo by stráviť päť minút prečítaním si cestovných usmernení pre Faerské ostrovy a možno by sa nič nestalo.

Slovan by pravdepodobne zvíťazil 4:0 a nič z toho by sme nemuseli riešiť. Pán Kmotrík sa správal ako 5-ročný chlapec v cukrárni, ktorému rodičia nekúpili, čo chcel," dodal Einarsson.

54 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Ivan Kmotrík ml.