Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mourinho ďakoval malému chlapcovi. Tottenham naštartoval nečakaný hrdina

Nová metla dobre metie. V sobotu to platilo dokonale, Tottenham v lige zmietol West Ham, hoci ten dvoma gólmi v závere korigoval na 2:3. V utorňajšej Lige Majstrov proti gréckemu Olympiakosu sa impulz v podobe príchodu Josého Mourinha na lavičku dlho neprejavoval.

27.11.2019 08:50
Mourinho Foto: ,
Tréner Tottenhamu José Mourinho ďakuje malému podávačovi lôpt za asistenciu.
debata

Spurs doma po 19 minútach prehrávali 0:2. Rozbiehali sa pomaly. Prvý kľúčový moment prišiel v nadstavenom čase prvého polčasu v podobe Alliho kontaktného gólu.

Tottenham vyrovnal päť minút po zmene strán. Akciu naštartoval pohotovou reakciou podávač lôpt. Pri lavičke Tottenhamu rýchlo podal loptu pravému obrancovi Aurierovi, ktorý ju okamžite vhodil do hry. Do otvorenej obrany vysunul Lucasa Mouru. Brazílčan od bránkovej čiary naservíroval na gól Kanovi.

Kým hráči oslavovali vyrovnanie v rohu ihriska, Mourinho na druhej strane objímal malého podávača lôpt. Chlapec naštartoval obrat, Tottenham napokon zvíťazil 4:2 a kvalifikoval sa do osemfinále najprestížnejšej klubovej súťaže.

„Milujem inteligentných podávačov lôpt, akým som bol kedysi aj ja. Ten chlapec bol dnes brilantný. Čítal hru a pripísal si dôležitú asistenciu. Je to pre neho výnimočný moment, na ktorý nikdy nezabudne,“ vyzdvihol v pozápasovom rozhovore pre BT Sport José Mourinho.

Druhý gól Tottenhamu s asistenciou podávača na videu od 05:30.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #liga majstrov #Tottenham Hotspur #Olympiakos Pireus #José Mourinho