Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Roztržka na tréningu Chelsea pred finále. Naštvaný Sarri odišiel predčasne

Kouč londýnskej Chelsea Maurizio Sarri opustil tréning na Olympijskom štadióne v Baku, kde jeho zverenci v stredu odohrajú finále Európskej ligy proti Arsenalu.

29.05.2019 10:23
Maurizio Sarri Foto: ,
Tréner futbalistov Chelsea Maurizio Sarri.
debata

Agentúra AFP informovala o roztržke medzi spoluhráčmi Gonzalom Higuainom a Davidom Luizom. Zverejnili video, na ktorom Sarri zahodil svoju šiltovku a kopol do nej po dlhej diskusii s Higuainom a Pedrom Rodriguezom.

Tréning bol otvorený pre médiá a zábery odhalili nepohodu v kádri „modrých“ krátko pred finále. Sarriho nahnevaná reakcia pritom nasledovala po jeho obdivných vyjadreniach na margo zverencov a anglického futbalu.

V súvislosti so 60-ročným Talianom sa špekuluje o návrate už po jednej sezóne, v domovskej krajine sa uvoľnila lavička majstrovského Juventusu Turín.

„Chcem rozmýšľať iba o finále. Mám kontrakt s Chelsea na dva roky, takže najprv sa porozprávam s ľuďmi v klube, ale momentálne to nie je na programe,“ povedal Sarri.

„The Blues“ doviedol k tretiemu miestu v najvyššej anglickej súťaži a účasti v skupinovej fáze budúcej edície Ligy majstrov, vo finále Ligového pohára prehrali s Manchestrom City v jedenástkovom rozstrele.

„Na začiatku ročníka som mal problém porozumieť mojim hráčom, vo februári sa to začalo meniť. V tejto chvíli mám 22 skvelých ľudí a futbalistov. Pri rozmýšľaní o mojej budúcnosti musím zohľadniť, že mám rád anglický futbal a Premier League,“ dodal bývalý kouč Neapola na utorňajšej tlačovej konferencii.

"Mali sme vrcholy aj pády, ale tie nás posilnili a vďaka tomu sme vo finále. Zaslúžime si pekný zápas, budeme hrať so srdcom a dáme do toho všetko.

Finále Ligového pohára nám nešťastne ušlo na jedenástky, v stredu máme dobrú príležitosť, aby sme sa tešili spoločne s trénerom. Nie je čas hovoriť o špekuláciách," povedal kapitán Cesar Azpilicueta podľa agentúry AFP.

TV Pravda: Čo je za dominanciou Slovana vo futbalovej lige? Aké ďalšie ciele stoja pred klubom z Tehelného poľa? Aj na tieto otázky odpovedá v pravidelnej relácii Týždeň v športe tréner nového šampióna Martin Ševela.

Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Európska liga #finále #video #Baku #Chelsea FC #Arsenal FC