Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Salah mohol pokračovať, vraví Ramos. K otrasu mozgu Kariusa sa vyjadril ironicky

Kapitán Realu Madrid Sergio Ramos najprv nechcel komentovať negatívne odozvy verejnosti na jeho osobu po predčasnom odstúpení útočníka FC Liverpool Mohameda Salaha z finálového duelu futbalovej Ligy majstrov v Kyjeve.

06.06.2018 07:23
Mohamed Salah, Sergio Ramos, Roberto Firmino Foto: ,
Mohamed Salah leží na trávniku po súboji s Sergiom Ramosom. Prizerá sa Roberto Firmino (vľavo).
debata (5)

Keď sa však k množstvu výhrad, že spôsobil egyptskému útočníkovi vykĺbenie ramena, pridali aj hlasy, že mal podiel na otrase mozgu brankára Linusa Kariusa, rozhodol sa prehovoriť.

„Všetko sa to neúmerne nafúklo, preto musím niečo povedať. Salah ma chytil za rameno ako prvý a ja som padal do opačnej strany. On si potom po dopade na zem chytil druhé rameno a ľudia tvrdia, že to bolo z mojej strany ako džudo,“ posťažoval sa Sergio Ramos pre španielsky denník AS.

Salah po polhodine hry musel s bolestivou grimasou dolu z trávnika a FC Liverpool prehral s Realom Madrid 1:3. Zranený africký kanonier FCL sa napokon dostal do nominácie Egypta na blížiace sa majstrovstvá sveta v Rusku, hoci na začiatku turnaja možno ešte nebude stopercentne fit.

„Skontaktoval som sa s ním prostredníctvom SMS a má sa dobre. Ak by si nechal pichnúť injekciu, mohol odohrať druhý polčas. Ja som to tak neraz urobil, keď to bolo potrebné,“ doplnil na vysvetlenie Ramos.

Kyjevské finále LM: Real vs. Liverpool Fotogaléria - 34 fotiek Všetky fotky
Isco z Realu Madrid (vľavo) a James Milner...

Tridsaťdvaročný obranca známy skvelým hlavičkovaním, ale aj občas neúmernou tvrdosťou, sa vyjadril aj k najnovším zisteniam odborníkov, že brankár FC Liverpool Karius „spáchal“ svoje dve fatálne chyby aj vinou predchádzajúceho otrasu mozgu, ktorý mu mal tiež spôsobiť Ramos.

„Brankár tvrdí, že sa mu to stalo po kontakte so mnou? Potom už len chýba, aby Roberto Firmino odhalil, že dostal chrípku, lebo na neho spadla kvapka môjho potu. Neviem, prečo takto mnohí ľudia reagujú. Možno preto že sme Real Madrid a víťazíme častejšie ako tí ostatní,“ ironicky podotkol Ramos, ktorý nechýba v nominácii Španielska na MS 2018 v Rusku.

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #FC Liverpool #Sergio Ramos #Mohamed Salah