Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Jarábek vidí šance Spartaka na postup 50 na 50

Tréner FC Spartak Trnava Juraj Jarábek rozhodne nemá obavy pred štvrtkovým domácim odvetným stretnutím tretieho predkola Európskej ligy 2015/2016 proti gréckemu futbalovému klubu PAOK Solún.

05.08.2015 19:42
Juraj Jarábek Foto: ,
Tréner Trnavy Juraj Jarábek.
debata

„Pred prvým zápasom som súperovi pripisoval 70-percentnú šancu na postup, teraz to vidím 50 na 50,“ vyhlásil Jarábek na stredajšej podvečernej predzápasovej tlačovej besede v Zlatých Moravciach, kde bude mať duel výkop o 20.05 h.

„Sme vo výhode psychickej i mentálnej, s podporou fanúšikov to môžeme zvládnuť,“ vysvetlil kouč „andelov“ dôvody svojho optimizmu.

Päťdesiatdvaročnému Jarábkovi urobil radosť tiež zdravotný stav jeho zverencov, ktorý sa zlepšil. „Emir Halilovič po zasiahnutí virózou odpadol, podstúpil ambulatné vyšetrenia, dostal infúzie, ale v utorok už po prvý raz trénoval. Marek Janečka, ako aj Tomáš Mikinič, Lukáš Greššák, Matúš Čonka či Martin Mikovič by mali byť v poriadku. Posledný menovaný mal ľahší otras mozgu,“ hlásil trnavský lodivod.

„Príliš času na prípravu na ihrisku sme nemali, pre virózu sme boli v trojdňovej karanténe. V utorok a stredu sme už boli v prevádzke. Priestor však bol na dôkladnú analýzu úvodného merania síl. Je nás sedemnásť plus jeden chalan z rezervy. Verím, že postavíme to najsilnejšie,“ doplnil na TB Juraj Jarábek.

debata chyba
Viac na túto tému: #Spartak Trnava #Juraj Jarábek