Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan musí vylepšiť štadión, inak pred odvetou EL neprejde kontrolou

Odvetný duel 3. predkola Európskej ligy UEFA 2010/2011 v Bratislave medzi Slovanom a srbským tímom Crvena Zvezda Belehrad môže byť ohrozený. Zástupcovia mesta a policajného zboru totiž majú podľa informácií denníka Plus 1 deň výhrady k bezpečnosti na štadióne Pasienky, kde by sa mal zápas vo štvrtok 5. augusta uskutočniť.

31.07.2010 11:03
Pasienky prázdne tribúny Foto:
Štadión na Pasienkoch.
debata (13)

V piatok sa zástupcovia klubu stretli s predstaviteľmi bezpečnostných a policajných zložiek a rokovali o potrebných úpravách na Pasienkoch.

„Dostali sme zoznam opatrení, ktoré musíme do utorka urobiť, aby sa mohol duel proti Belehradu na Pasienkoch odohrať. V utorok sa bude konať na štadióne kontrola. Potom sa dozvieme definitívne stanovisko. Vidím to veľmi optimisticky,“ povedal technický riaditeľ bratislavského klubu Zdeno Roman. Treba pripomenúť, že priaznivci CZ Belehrad ako aj ďalších klubov z bývalej Juhoslávie nemajú príliš dobrú povesť.

Vedenie Slovana musí do utorka zabezpečiť zlepšenie infraštruktúry bezpečnostných zložiek, odstrániť zo štadióna konáre z vypílených topoľov či zvýšiť výšku zábradlia a oplotenia na tribúne.

13 debata chyba