Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ako ich predali tak rýchlo? Pogačar vypovedal. Zlodeji luxusných hodiniek spoznali trest

Francúzsky súd odsúdil na štyri roky väzenia dvoch mužov, ktorí ukradli hodinky dvojnásobnému víťazovi Tour de France Tadejovi Pogačarovi v hodnote 165-tisíc eur.

13.04.2023 13:24
Tadej Pogačar Foto:
Tadej Pogačar počas úspešného marcového ťaženia na pretekoch Paríž - Nice.
debata

Muži ukradli hodinky značky Richard Mille z tímového hotela UAE Team Emirates vo Valbonne počas pretekov Paríž – Nice začiatkom marca.

Pogačar v utorok popoludní na súde v Nice povedal, že hodinky, ktoré sa nenašli, mu dal jeho sponzor po štarte na vlaňajších olympijských hrách v Pekingu.

Juraj Sagan Čítajte viac Sagan obracia list: Neprišiel som sa sem na niekoho hrať. Keď bude treba, opravím defekt alebo dám aj masáž

„Boli to pre mňa špeciálne hodinky,“ povedal Pogačar podľa cyclingnews.com súdu. „Zdá sa mi zvláštne, že to mohli predať tak rýchlo, bez krabice alebo dokumentácie.“

Podľa denníka Nice-Matin bolo na súde uvedené, že k lúpeži došlo v priebehu predposlednej etapy Paríž-Nice a v predvečer celkového víťazstva Pogačara na etapovom podujatí.

Sagan pád Roubaix Čítajte viac Sagan je vraj čarodejník, ale šťastie majú najlepší. Jeho pády už nie sú len náhoda, zhodujú sa oslovení experti

Dvaja zlodeji sa dostali do hotelovej izby a vzali si hodinky po tom, čo jeden z nich oklamal stážistu hotelového personálu príbehom, že sú hosťami a že chce svojej žene naservírovať drink.

Polícia oboch zlodejov zatkla 16. marca, štyri dni po skončení Paríž-Nice. Okrem štvorročného trestu odňatia slobody, ktorý udelil včera súd v Nice, dostali obaja aj pokutu 50-tisíc eur.

Dotrhané dresy, krv na tele. Pamätné pády Sagana Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Incident s motocyklistom, bundou, nepríjemné...
debata chyba
Viac na túto tému: #Tour de France #Paríž-Nice #Tadej Pogačar