Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Obchodoval s drogami? Astana suspendovala kolumbijskú hviezdu

Profesionálny cyklista tímu Astana - Qazaqstan Miguel Ángel López bol zadržaný políciou po prílete z Kolumbie do Madridu.

24.07.2022 12:00
688676311 Foto:
Miguel Ángel López počas májového Giro d'Italia.
debata

Podľa informácii portálu Ciclo 21 preveruje španielska polícia Lópezove prepojenie na lekára Marcosa Maynara Mariňa. Ten je vyšetrovaný pre obvinenia z obchodovania s drogami a prania špinavých peňazí.

28-ročnému Lópezovi jeho tím Astana – Qazaqstan pozastavil činnosť, kým sa neobjasnia všetky okolnosti prípadu.

Wout Van Aert Čítajte viac Mal to byť neprekonateľný rekord. No Saganovi vydržal len štyri roky

Podľa Ciclo 21 Lópeza zadržali agenti centrálnej operačnej jednotky španielskej polície po odlete z Kolumbie do Madridu. López bol predtým spájaný s takzvaným „kauzou Maynar", ale len ako svedok.

Tento stav sa údajne zmenil a López má byť vyšetrovaný pre pre distribúciu liekov, ktoré nie sú v Španielsku povolené. López nebol obvinený, ale jeho tím rýchlo proti svojmu cyklistovi zakročil.

Dvadsiata etapa na Tour de France v obrazoch Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Slovenský cyklista Peter Sagan sa vydal na trať...

„Správa, ktorá sa rozšírila v médiách, nás prekvapila a momentálne nemáme žiadne podrobnosti,“ uvádza sa vo vyhlásení stajne Astana.

Kolumbijčan v sa stal v minulosti víťazom na Okolo Švajčiarska a pretekoch Okolo Katalánska. V roku 2020 vyhral López jednu etapu na Tour de France a skončil tretí v celkovom hodnotení Vuelty a na Giro d'Italia.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #Miguel Ángel López