Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Saganov tím sa porátal s najskúsenejším borcom. Správal sa ako...

Francúzsky cyklistický tím, v ktorom pôsobí aj Slovák Peter Sagan, TotalEnergies, prostredníctvom Twitteru oznámil, že sa dohodol s jazdcom Alexandrom Geniezom na ukončení jeho zmluvy.

05.06.2022 13:18
Alexandre Geniez Foto:
Alexandre Geniez.
debata

Geniez, ktorý plánoval ukončiť kariéru na konci tejto sezóny, bol v marci odsúdený za domáce násilie. Po právoplatnom treste tím vydal vyhlásenie, v ktorom priamo neodsúdil Genieza a ani nenaznačil úmysel ukončiť zmluvu s jazdcom.

„Rešpekt k ľuďom a prevzatie zodpovednosti sú základné hodnoty, ktoré podporuje TotalEnergies a zdieľa ich v rámci tímu. Tím pozorne monitoruje každú situáciu, ktorá by mohla porušovať tieto princípy, a vyhradzuje si právo prijať primerané disciplinárne opatrenie v prípade preukázaného pochybenia,“ znelo vtedajšie vyhlásenie.

663542821 peter sagan Čítajte viac Problém s tepnou? Covid? Sagan prehovoril, na štrk sa ladil aj s legendou

Geniezova bývalá manželka Lucia Garriguesová nahlásila Genieza polícii v novembri 2021 a obvinila ho z fyzického týrania.

Na súdnom pojednávaní Garriguesová povedala, že Geneiz po nej 7. novembra 2021 hodil telefón a povedal jej: „Pochopíš – uvidíš, čo sa s tebou stane“. Pri ďalšom incidente zo 17. novembra utrpela Garriguesová hematóm na čele, pre ktorý bola následne nútená vynechať jeden deň v práci.

Toto je nová partia, ktorá bude pomáhať Saganovi Fotogaléria - 26 fotiek Všetky fotky
34-ročný Nór Edvald Boasson-Hagen by mohol byť...
debata chyba
Viac na túto tému: #TotalEnergies #Alexander Geniez