Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po 11 mesiacoch. Saganovci mali opäť pozitívne testy na covid

Peter Sagan a jeho brat Juraj mali po 11 mesiacoch opäť pozitívne testy na koronavírus.

04.01.2022 20:37 , aktualizované: 21:16
peter sagan, juraj sagan Foto:
Peter a Juraj Saganovci.
debata (4)

Prvýkrát informovali o nakazení ochorením COVID-19 začiatkom februára minulého roka v závere sústredenia na Kanárskych ostrovoch.

Pozitívny test mal aj ich vtedajší kolega a krajan z tímu Bora-Hansgrohe Erik Baška. V nemeckom zoskupení už nepôsobí ani jeden z trojice cyklistov.

Petra Vlhová, Peter Sagan Čítajte viac Sagan v nových farbách, Vlhová s túžbou splniť si sen. Čo nás čaká v 2022?

„S bratom Jurajom sme si urobili testy na COVID-19, ktoré, žiaľ, vyšli pozitívne. Máme symptómy ochorenia a riadime sa pokynmi, ktoré stanovili príslušné orgány. Budem vás priebežne informovať,“ uviedol trojnásobný majster sveta Peter Sagan na twitteri v utorok večer.

Ako uvádza portál Cyclingnews, Sagan mal 10. januára predstaviť dres svojho nového zamestnávateľa TotalEnergies a následne sa zúčastniť na tréningovom kempe tímu v španielskom Cam­pe.

Podľa najnovších francúzskych nariadení sa budú musieť Saganovci najmenej päť dní izolovať doma v Monaku a karanténu môžu opustiť s negatívnym testom. Potom ich čaká séria vyšetrení, aby sa potvrdilo, že sú schopní trénovať a pretekať.

Peter Sagan Čítajte viac Obavy sa naplnili. Sagan novú kapitolu v Argentíne nezačne

Po medializovanom incidente s monackou políciou Peter Sagan v novembri potvrdil, že je plne zaočkovaný proti koronavírusu.

Súťažnú premiéru v TotalEnergies si mala slovenská hviezda odkrútiť v Argentíne na podujatí Vuelta a San Juan. Ako sme dnes informovali, preteky pre koronavírus zrušili.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
4 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Juraj Sagan