Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po drsnom páde ďalší horor. Cavendishovcov doma zlodeji ohrozovali nožmi

Hororový pád, podpis novej zmluvy i násilné vlámanie do jeho domu. Mark Cavendish si toho za uplynulé obdobie prežil skutočne dosť.

08.12.2021 18:38
Mark Cavendish Foto: ,
Mark Cavendish.
debata (1)

Koncom októbra spadol na pretekoch v dráhovej cyklistike v Gente a skončil v nemocnici so zlomenými rebrami a zranením pľúc.

Keď sa zotavoval doma s rodinou, do jeho domu v Essexe vnikli ozbrojení zlodeji. Násilníci mali pri sebe nože a ohrozovali jeho manželku i deti.

Cavendish Čítajte viac Hororový pád a nosidlá. Dobitého Cavendisha odviezla záchranka

"Ušli s ukradnutými hodinkami, ktoré mali pre nás veľkú sentimentálnu hodnotu. Horší však je pocit straty bezpečia a súkromia, ktoré sme museli zažiť ako mladá rodina.

Našťastie, nikomu sa nič nestalo. Prosím, ak má niekto informácie v spojitosti s krádežou v našom dome, ozvite sa polícii," napísal britský veterán na instagrame.

Belgický QuickStep, v drese ktorého Cavendish získal na tohtoročnej Tour de France zelený dres pre víťaza bodovacej súťaže, je s jeho výkonmi spokojný.

S rodákom z ostrova Man predĺžil spoluprácu o ďalšiu sezónu. Je pravdepodobné, že ho pošle aj na Tour de France, kde by mohol zaútočiť na rekordné 35. etapové víťazstvo. Tento rok na Starej dáme ovládol štyri dojazdy.

Za QuickStep bude od novej sezóny jazdiť aj slovenský talent Martin Svrček.

Najpopulárnejší cyklisti sveta Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
13. Wout Van Aert (Jumbo-Visma). Belgická...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #Mark Cavendish #Deceuninck-QuickStep