Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozlúčkové objatie s Denkom. Sagan venoval Bore emotívne slová

Jedna kapitola sa končí, ďalšia sa začína. Poslednými pretekmi Petra Sagana vo farbách tímu Bora-Hansgrohe bol nedeľný monument Paríž - Roubaix.

06.10.2021 20:26
Peter Sagan Foto: ,
Peter Sagan.
debata (1)

Slovenská cyklistická hviezda v ňom aj vinou pádu skončila na 56. mieste.

Po prestížnom podujatí známym ako Peklo severu ho čakala rozlúčková párty, z ktorej v stredu večer zverejnil fotografie na sociálnych sieťach. Dopĺňali ich emotívne slová plné vďaky adresované svojej už bývalej stajni.

"Čas letí, keď si v dobrej spoločnosti užívate to, čo robíte. Mám pocit, akoby to bolo včera, keď som si podal ruku s Ralphom Denkom (šéfom tímu, pozn.) a pridal sa k rodine Bora-Hansgrohe, ale je to už päť rokov!

Keď som mal po Paríž – Roubaix poslednú večeru a párty so svojimi tímovými kolegami, členmi tímu a sponzormi, bol to pre mňa dosť emotívny moment. Teším sa na ďalšiu kapitolu svojej profesionálnej kariéry, ale zároveň budem mať pekné spomienky na obdobie, ktoré sme spolu prežili.

Počas tých rokov sme veľa oslavovali a tešili sa, ale zažili sme aj viacero ťažkých momentov. Z môjho pohľadu nás tímový duch, v dobrých či zlých časoch, posilnil," napísal Sagan.

Následne poďakoval Denkovi za to, že ho privítal v tíme a všetkým sponzorom, ktorý ho podporovali.

„Taktiež ďakujem mojim kolegom za oddanosť a obrovské úsilie v každých pretekoch a všetkým členom tímu za ich neuveriteľnú prácu,“ odznelo na záver príspevku.

Ako je známe, Peter Sagan sa presúva do francúzskeho zoskupenia TotalEnergies, z nemeckého tímu odchádza aj jeho brat Juraj či ďalší Slovák Erik Baška (obaja zatiaľ bez angažmánu) ako aj športový riaditeľ Ján Valach (pokračuje v TotalEnergies).

Čo sa týka Slovákov na iných postoch v stajni Bora-Hansgrohe, zostávajú v nej dvaja – fyzioterapeut a výživový špecialista Peter Kalány a mechanik Ján Bachleda.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Bora-Hansgrohe