Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vulgárny Sagan, krvavý Kelderman. Bora padá ako hrušky

Preteky Okolo Beneluxu sú zatiaľ pre nemecký tím Bora-Hansgrohe veľkým sklamaním. Ich nádeje na celkový úspech sa rozplynuli po odstúpení Wilca Keldermana.

02.09.2021 14:30
Francúzsko Cyklistika Tour de France Sagan Foto: ,
Peter Sagan.
debata (5)

Holandský univerzál ako líder Bory na celkové poradie túžil na domácich cestách po trofeji, ale namiesto toho skončil v opatere lekárov.

Po páde v stredajšej etape utrpel fraktúru panvy, tržnú ranu na ľavej ruke a zlomené rebrá. Vedenie Bory dnes oznámilo, že zranenia si nateraz nevyžiadajú operačný zákrok.

Isté však je, že Kelderman, tretí muž lanského Gira d'Italia, príde o účasť na MS v Antverpách, ktoré sú na programe na konci septembra.

Na Okolo Beneluxu sa zatiaľ nedarí ani Petrovi Saganovi, hoci dnes už siahal na pódiové umiestnenie.

Greg van Avermaet Čítajte viac Saganov životný súper sa veľmi trápi a má jediné vysvetlenie: Vakcína!

Slovenský šampión spadol v 1. etape a hoci zúril na súperov, pre kolíziu v nenáročnej pasáži sa musel hnevať predovšetkým sám za seba.

Video si pozrite na tomto linku, upozornenie: záznam obsahuje vulgarizmy.

Sagan pri páde našťastie neutrpel žiadne zranenia a pokračuje v pretekoch. V utorňajšej časovke bol 63., v stredu skončil šiesty.

Sagan Tour Čítajte viac Vyhral hromadný dojazd balíka. Sagan sa znova predviedol

Vo štvrtkovej 4. etape predviedol zatiaľ najlepší výkon na podujatí. Aktívne sa zapojil do špurtu a napokon finišoval na štvrtej priečke .

Skvelú formu potvrdil víťazný Belgičan Tim Merlier, ktorý triumfoval aj v 1. etape. Druhé miesto bral vo štvrtok Dán Mads Pedersen, tretí bol Danny Van Poppel z Holandska.

Celkové vedenie si udržal Švajčiar Stefan Bissegger.

Okolo Beneluxu (BinckBank Tour) – 4. etapa (Aalter – Ardooiee, 166 km):
1. Tim Merlier (Belg./Alpecin-Fenix) 3:36:29 h, 2. Mads Pedersen (Dán./Trek-Segafredo), 3. Danny van Poppel (Hol./Intermarché – Wanty-Gobert Matériaux), 4. Peter SAGAN (SR/Bora-Hansgrohe), 5. Christophe Laporte (Fr./Cofidis, Solutions Crédits) všetci rovnaký čas ako víťaz.

Celkové poradie:
1. Stefan Bissegger (Švajč./EF Education-Nippo) 11:01:24 h, 2. Kasper Asgreen (Dán./Deceuninck-QuickStep) +13 s, 3. Luke Durbridge (Austr./Team BikeExchange), 4. Stefan Küng (Švajč./Groupama-FDJ) obaja +20, … 83. P. SAGAN +3:34, 114. J. SAGAN +8:41, 118. BAŠKA +9:20

5 debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #Peter Sagan #Bora-Hansgrohe #Wilco Kelderman