Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

PREVIEW: Vlani sa v nej rozhodlo. Pred Parížom čaká už len časovka

A je to tu. Deň, ktorý sa vlani ukázal ako kľúčový. Dvadsiata etapa je tak, ako v roku 2020, časovka.

17.07.2021 06:42
Tour de France 2021 Foto:
Tour de France 2021 - etapa č. 20.
debata (1)

Len pre pripomenutie, čo sa udialo v septembri. Primož Roglič má veľmi solídny náskok pred krajanom Tadejom Pogačarom, experti naznačovali, že je aj o niečo lepší časovkách.

Lenže toto je Tour de France a v treťom týždni sa aj papierové predpoklady stavajú naruby. Zatiaľ čo Roglič zašiel priemernú časovku, Pogačar na Planine krásnych dievčat doslova lietal. Minútovú stratu zmazal už na úpätí krátkeho stúpania, ďalšiu na ňom pridal.

Bol to obrovský šok. Podľa expertov to bol z pohľadu Pogačara jeden z najlepších výkonov všetkých čias. Prekvapení vraj zostali aj samotní Slovinci, ktorí želali triumf skúsenejšiemu Rogličovi..

odkaz
Peter Sagan, sezóna

Tento rok to bude časovka pre absolútnych rovinárov. Žiadna stúpanie nás nečaká. Meria viac ako 30 kilometrov a preto v cieli čakajte veľké rozdiely.

Prvý boj s chronometrom ovládol na tejto Tour Pogačar a započal tak veľkú jazdu. V tejto chvíli má nedostižný náskok. Otázkou je, do akej miery bude chcieť riskovať. Ak však dá do toho maximum, bude najväčším favoritom na výhru v etape aj tentoraz.

Organizátori TdF si to takto akiste nepredstavovali. Chceli šou, tak ako vlani, aj teraz sa malo rozhodovať o žltom drese na časovkárskom stroji. Prudhomme mieni, Pogačar mení – o víťazovi je rozhodnuté.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Tadej Pogačar #Tour de France 2021