Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

QuickStep je pripravený získať Sagana. Šéf tímu prezradil, čo by dohodu zmarilo

Tím Deceuninck-QuickStep je pripravený angažovať slovenského cyklistu Petra Sagana a aj s pomocou spoločnosti Specialized zaplatiť osem miliónov eur.

18.05.2021 22:01
Peter Sagan Foto: ,
Peter Sagan oslavuje na pódiu víťazstvo v 10. etape Gira.
debata

Informovalo o tom talianske športové periodikum Gazzetta dello Sport.

Spolu s trojnásobným majstrom sveta by údajne mali odísť do Belgicka aj jeho brat Juraj, Talian Daniel Oss, Poliak Maciej Bodnar, masér, hovorca a mechanik.

Správa talianskeho denníka prekvapila manažéra belgickej stajne Patricka Lefevera.

odkaz
Peter Sagan, sezóna

„Často neviem, odkiaľ berú novinári takéto fámy. Nie je to tak, že otvorím zásuvku a nájdem v nej pár miliónov,“ citoval slová funkcionára z utorkovej tlačovej konferencie na pretekoch Giro d'Italia internetový portál radsport-news.com.

Lefevere tiež dodal, že by sa 31-ročný Sagan, ktorého zmluva s tímom Bora-Hansgrohe vyprší po sezóne, určite Belgičanom hodil:

„V Deceuninck-QuickStep je vždy miesto pre dobrých jazdcov. Už sme dokázali, že sme ‚starých šampiónov‘ ešte mnohokrát nechali vyhrať, pozrite sa na Philippa Gilberta a Marka Cavendisha.“

Proti prípadnej dohode však hovorí skutočnosť, že Lefevere v tíme nedovolí vytváranie skupiniek.

„Chápem, že niekto ako Sagan by si rád priniesol so sebou niekoľko ľudí zo svojho vlastného tímu, ale ja nechcem žiadny separátny tím v mojom tíme,“ dodal.

Manažér Bory Ralph Denk správy o odchode Slováka dementoval. Stajňa momentálne so sedemnásobným držiteľom zeleného dresu z Tour de France rokuje.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk
debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Patrick Lefevere #Deceuninck-QuickStep