Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sagan nahneval aj súpera za ním. Americký novinár poukazuje na bariéry

Peter Sagan síce v stredu v 11. etape prvý nedošpurtoval, ale je hlavným predmetom záujmu médií. Takmer ako pred tromi rokmi vo Vitteli, kde ho diskvalifikovali.

10.09.2020 06:30
Tour, Sagan Foto:
Reklamné pútače na bariérach sú naozaj nebezpečné.
debata (16)

Za manéver, pri ktorom počas špurtu strčil do Wouta van Aerta, ho kritizujú mnojí. Pridal sa aj pretekár Israel Start-Up Nation, Francúz Hugo Hofstetter. Ten bol včera počas finišu za slovenským Tourminátorom.

„Nikdy nepoužívam Twitter, ale so všetkým rešpektom, ktorý k tebe mám, chcem povedať, že ak by som nezabrzdil, v tomto momente ja a možno aj nejakí ďalší pretekári sme v nemocnici. Som veľmi sklamaný,“ napísal na Twitteri.

Renomovaní cyklistickí novinári tiež súhlasia s penalizáciou, ale kritike podrobujú aj organizátorov Starej dámy. Všímajú si totiž cieľovú bariéru, ktorá v niektorých častiach vytŕčala a pre jazdcov bola rozhodne nebezpečná.

„Nech si už o Saganovom treste myslíme čokoľvek, azda sa všetci zhodneme, že reklamné panely v cieľovom priestore sú neskutočná hlúposť, však,“ napísal americký novinár, šéfredaktor portálu cyclingtips Caley Fretz.

Video
16 debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Tour de France 2020