Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sagan je v skvelej forme. Po Alpách chodí na zadnom

Návrat do súťažného diania ho čaká už o šesť týždňov. Peter Sagan aktuálne testuje formu v Tirolských Alpách, kde si rozložil prípravný kemp jeho tím Bora-Hansgrohe.

19.06.2020 10:15
Sagan Oss Foto:
Daniel Oss a Peter Sagan počas sústredenia v Alpách.
debata (2)

Nastúpané metre pri stredisku Ötztal sa mu v priebehu sezóny isto zídu, keďže na najbližšie mesiace si naplánoval účasť na Tour de France i Giro d'Italia.

"Je to pre mňa veľká výzva, chcel by som na oboch pretekoch vyhrať bodovaciu súťaž. Dodržal som slovo, ktoré som dal organizátorom Gira.

Na preteky sa teším, ale teraz je dôležité sa na ne dobre pripraviť. Keď sa preteky začnú, budem musieť byť v hlave nastavený už inak ako teraz," povedal Sagan tento týždeň počas telekonferencie so slovenskými novinármi.

Najvplyvnejšie osoby vo svetovej cyklistike Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Bob Stapleton - bývalý šéf tímu...

Sezónu odštartuje 1. augusta na klasike Strade Bianche, ukončiť by ju mal v závere októbra na Gire. Tradičné flámske klasiky, vrátane Paríž-Roubaix vynechá.

„Sezóna bude krátka, ale o to náročnejšia. Je to špeciálna situácia, v živote nemôžem mať všetko. Vyvinula sa tak, že nemôžem všetko stihnúť,“ zdôraznil 30-ročný Slovák.

Počas náročného tréningu nezabúda ani na zábavu. V Alpách predviedol fanúšikom aj svoju obľúbenú jazdu na zadnom kolese. Pozrite si video:

2 debata chyba
Viac na túto tému: #cyklistika #Tour de France #Peter Sagan