Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Sagan pokrstil v Londýne autobiografiu. Stovky ľudí na ňu čakali aj 2 hodiny

Po mesiacoch trpezlivého čakania som šťastný, že Môj svet je na svete! Anglické vydanie si môžete kúpiť v obchodoch po celej Veľkej Británii alebo si ho objednať touto cestou. Takto promoval Peter Sagan na twitterovej prezentácii štvrtkový krst jeho autobiografie "My World."

05.10.2018 08:23
debata

Trojnásobný majster sveta pokrstil svoju knihu v predajni najväčšieho britského predajcu kníh Waterstones na Tottenham Court Road v londýnskom West Ende. Slávnostná chvíľa však nebola dostupná pre všetkých fanúšikov Petra Sagana.

Prednostné právo mali tí, čo si zaplatili 20l libier, ale zároveň mali nárok na podpísanú kópiu knihy s fotografiou s fenoménom svetovej cyklistiky. Spoluautorom textu knihy je John Deering, dlhoročný novinár.

„Pokúsil sa zachovať Saganove typické úsečné vyhlásenia a jadrný humor, ktoré robia jeho rozhovory s novinármi nezabudnuteľnými. Zároveň sa snažil využiť svoj rozprávačský talent, aby kniha upútala celým svojím príbehom,“ napísal cyklistický web road.cc.

Peter Sagan sa neskôr na twitteri poďakoval všetkým, ktorí sa osobne dostavili na uvedenie jeho knihy v Londýne.

„Ďakujem tým stovkám ľudí vo Waterstones, ktorí si sem prišli po Môj svet. Viacerí z vás čakali takmer dve hodiny a veľmi si to vážim. Verím, že si budete užívať čítanie knihy.“ Vo videochate pre The Guardian Sagan okrem iného napísal: „Teším sa aj na vydanie knihy v slovenčine.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My first book signing at @waterstones was a total scream! Now, check the @guardian for my live chat

Príspevok, ktorý zdieľa Peter Sagan (@petosagan),

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan