Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tímová časovka pre BMC Racing, Bora-Hansgrohe so Saganovcami štvrtá

Jazdci ameického tímu BMC Racing sa stali víťazmi úvodnej etapy na pretekoch Okolo Švajčiarska, keď ovládli sobotňajšiu tímovú časovku na 18 kilometrov.

09.06.2018 17:46
Peter Sagan (Bora-Hansgrohe) Foto:
Peter Sagan.
debata

S odstupom dvadsiatich sekúnd skončilo na druhej pozícii nemecké zoskupenie Sunweb, tretí bol belgický tím Quick-Step Floors. Nemecká stajňa Bora-Hansgrohe so súrodeneckou dvojicou Petrom a Jurajom Saganovcami skončila v sobotu štvrtá so stratou 27 sekúnd na víťazov.

Lídrom klasifikácie pred nedeľňajšou druhou etapou je Švajčiar Stefan Küng z BMC Racing pred ďalšími tímovými kolegami. Členovia Bory-Hansgrohe vrátane Saganovcov sú na 22. – 29. mieste.

„Myslím, že sme mali dobrý štart do pretekov a som šťastný z výsledku, ktorý sme dosiahli. Bol to môj prvý pretekový deň po návrate z náročného vysokohorského sústredenia v USA a cítim sa byť v dobrej forme. Nie je to ešte na 100%, ale sme len na začiatku. Máme pred sebou ešte ďalších osem etáp,“ povedal P. Sagan pre svoju oficiálnu stránku.

Aj nedeľňajšia druhá etapa má štart i cieľ vo Frauenfelde a meria 155 kilometrov.

Cyklistické preteky Okolo Švajčiarska – sobota:
1. etapa (Frauenfeld – Frauenfeld, tímová časovka na 18 km): 1. BMC Racing 20:18 min, 2. Sunweb +20 s, 3. Quick-Step Floors +27, 4. Bora-Hansgrohe +27, 5. Mitchelton-Scott +29, 6. Movistar +33

debata chyba
Viac na túto tému: #Peter Sagan #Juraj Sagan #Bora-Hansgrohe #Okolo Švajčiarska 2018