Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vémola pri návrate utŕžil, no súpera napokon uškrtil. Spomenul možnosť, pri ktorej Végha nevyzve

Český MMA zápasník Karlos Vémola sa po deviatich mesiacoch vrátil do klietky. Na sobotňajšom turnaji Oktagon 41 v Liberci si poradil so Samojčanom Alom Matavaom, na ktorého v čase 3:18 prvého kola úspešne vyhral na škrtenie.

16.04.2023 10:52
debata
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Po víťazstve priznal, že jeho výkon nebol bezchybný. V úvode od súpera dostal viacero rán. „Nechal som sa strhnúť davom, hnal ma dopredu a za každú cenu som sa chcel dostať k takedownu. Nemal som ísť takto po hlave,“ cituje Vémolu Sport.cz.

V máji sa v pražskej O2 aréne stretne v odvete s krajanom Patrikom Kinclom a Vémola si uvedomuje, že prípadná prehra s Matavaom by mu skomplikovala situáciu.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa OKTAGON MMA (@oktagonmma)

„Viete si predstaviť, čo by sa s tým zápasom v O2 aréne stalo, keby som teraz dostal bombu a prehral by som? Psychicky by som to úplne nedal, do zápasu by som by som asi ani nenastúpil. Kincl by mal za mňa náhradu," zamyslel sa Vémola.

Amber Leibrocková Čítajte aj Desivý kop do hlavy a spŕška úderov. Češka padla k zemi a skončila v rukách lekárov

Kinclovo meno spomenul aj pri zmienke o Zápase storočia s Attilom Véghom. Odveta je naplánovaná na koniec tohto roka, v roku 2019 Vémola so slovenskou legendou padol.

„Nepôjdem s ním do odvety, ak nie som schopný poraziť Kincla. Nie som taký drzý, aby som vyzýval takého skvelého šampióna, akým je Attila,“ pripustil možnosť, že by k ostro sledovanému súboju neprišlo.

Najlepší boxeri v ťažkej váhe v histórii Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Vladimir Kličko (Ukr.). Kariéra: 1996 -...
debata chyba
Viac na túto tému: #Karlos Vémola