Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fight Night Challenge 3 live stream - živý prenos a kurzy

Kde sledovať live stream Fight Night Challenge a ktoré hviezdy sa predstavia v boxerských súbojoch? Organizácia Fight Night Challenge (FNC) ponúkne v poradí tretí galavečer plný boxerských súbojov. V nich uvidíme nielen profesionálnych bojovníkov, ale aj celebrity ako napríklad Rytmus či Dominika Mirgová. Fight Night Challenge 3 si môžete pozrieť naživo 27. decembra 2022 od 18:00 v Zoner BOBBYHALL v Brne. Živý prenos jednotlivých zápasov Fight Night Challenge bude k dispozícii na Fortuna TV. Pri registrácii máte k dispozícii aj bonus. Stačí zadať Fortuna promo kód pre získanie vstupnej ponuky a môžete si staviť bez rizika až 70€. Dozviete sa aký je Fight Night Challenge program, kurzy ale aj tipy na vybrané zápasy.

21.12.2022 00:00

Spustiť živý prenos

Fight night challenge - live stream zdarma

Fight Night Challenge live stream – kde sledovať živý prenos

Máte dve možnosti kde sledovať živý prenos Fight Night Challenge live stream. Prvá možnosť je zakúpiť si PPV (pay-per-view) za 9.99€ na oficiálnej stránke organizácie FNC. Druhá možnosť je sledovať live stream cez Fortunu, ktorá je generálny partner podujatia. Aby ste mohli pozerať live stream na Fortuna TV, musíte byť registrovaný v tejto stávkovej kancelárii. Za posledný týždeň je potrebné uskutočniť akúkoľvek stávku a na hráčskom konte si ponechať kladný zostatok. Podujatie odštartuje dvoma zápasmi, ktoré sú označené ako free prelims. Tieto zápasy budú dostupné ako live stream na YouTube kanáli organizácie.

Spustiť živý prenos

Vstupenky Fight Night Challenge

Najväčší zážitok bude pri sledovaní turnaja naživo priamo v Zoner BOBBYHALL v Brne. Turnaj sa koná 27. Decembra od 18:00. Vstupenky na Fight Night Challenge 3 si zakúpite cez portál Predpredaj.sk. Veľká časť vstupeniek je už vypredaná. Boxerské zápasy hviezd šoubiznisu ako je Patrik “Rytmus” Vrbovský, Dominika Mirgová, či Frayer Flexking lákajú mnohých a preto netreba dlho váhať s kúpou vstupeniek. Okrem celebrít sa na turnaji predstavia aj profi zápasníci a šou si tak užije aj náročnejší divák. Celý zápasový program a kurzovú ponuku nájdete nižšie v článku.

Fight Night Challenge kurzy

Fight Night Challenge kurzy na jednotlivé zápasy prikladáme v tabuľke pod textom. Väčšina zápasov má pomerne vyrovnané kurzy. Jeden z hlavných favoritov by mal byť Patrik “Rytmus” Vrbovský. Kurz na jeho výhru je 1.30, zatiaľ čo Attila “Curtis Széki má kurz na víťazstvo 3.52. Najvyrov­nanejší súboj sa podľa kurzov Fortuny očakáva v jedinom ženskom stretnutí. Dominika Mirgová je s kurzom 2.12 len veľmi mierny outsider. Alessia “Aless” Capparelli má kurz 1.92. V minulosti sme boli už mnohokrát svedkom, že kurzy sú len nápovedou a realita sa ukáže až v samotnom zápase.

Fight night challenge - kurzy
Zápas turnaja Fight Night Challenge 3 Kurz Fortuna
Dominika Mirgová vs Alessia “Aless” Capparelli 2.12 vs 1.92
Tomáš Hron vs Michal Martínek 1.55 vs 2.36
Alexander Cverna vs Michal Zátorský 1.24 vs 3.80
David Zold vs Jozef Koller 1.50 vs 2.48
Robert Pukač vs Marek Bartl 2.05 vs 1.75
Erik Tlkanec vs Michal Plesnik 1.65 vs 2.24
Andreas „Frayer Flexking“ Stolárik vs Imi „Baron“ Štefaník 1.60 vs 2.30
Tommy Zold vs Marián Mišalko 1.60 vs 2.43
Erik „Tresor“ Szeif vs Martin Valihora 1.12 vs 6.24
Patrik „Rytmus“ Vrbovský vs Attila „Curtis“ Széki 1.30 vs 3.52

Fight Night Challenge program

Fight Night Challenge program ponúkne 10 exhibičných zápasov v boxe. Prvé dva zápasy sú free prelims a budú vysielané od 18:00 ako live stream zdarma na YouTube. Predstavia sa v nich Tommy Zold a David Zold a proti nim Marián Mišalko a Jozef Koller. Zostávajúcich osem zápasov je na hlavnej karte podujatia, ktoré vyvrcholí zápasom Patrik “Rytmus” Vrbovský vs Attila “Curtis” Széki. Hlavný zápas večera má plánovaný začiatok o 22:00. Prvý krát má Fight Night Challenge v programe aj ženský duel. V ňom sa predstavia dve Slovenky a hudobníčky. Speváčka Dominika Mirgová sa stretne s raperkou Alessiou “Aless” Capparelli. Kompletný program turnaja Fight Night Challenge 3 prikladáme v tabuľke.

Fight night challenge - program
Zápas turnaja Fight Night Challenge 3 Zápas karty Plánovaný začiatok
Tommy Zold vs Marián Mišalko Free prelims 18:00
David Zold vs Jozef Koller Free prelims 18:00
Erik Tlkanec vs Michal Plesnik Hlavná karta 18:00
Alexander Cverna vs Michal Zátorský Hlavná karta 18:00
Robert Pukač vs Marek Bartl Hlavná karta 18:00
Tomáš Hron vs Michal Martínek Hlavná karta 18:00
Erik „Tresor“ Szeif vs Martin Valihora Hlavná karta 18:00
Dominika Mirgová vs Alessia “Aless” Capparelli Hlavná karta 18:00
Andreas „Frayer Flexking“ Stolárik vs Imi „Baron“ Štefaník Hlavná karta 18:00
Patrik „Rytmus“ Vrbovský – Attila „Curtis“ Széki Hlavná karta 22:00

Spustiť živý prenos

Zápas Rytmus vs Curtis

Rytmus sa vo svojom štvrtom zápase boxerskej kariéry predstaví proti zahraničnému vyzývateľovi. Attila “Curtis” Széki je bývalý futbalista, ktorý sa po skončení športovej kariéry úspešne presadil v maďarskom hudobnom priemysle. Dnes je to jeden z popredných raperov maďarskej scény. V boxerskom zápase je to jeho premiéra. Patrik “Rytmus” Vrbovský je asi najznámejší raper Slovenska a v posledných rokoch aj exhibičný boxer. Po troch zápasoch má skóre 1:2. Svoju prvú výhru získal na FNC 2 v svojom posledom zápase.

Zápas Rytmus vs Curtis

Tip redakcie: zvíťazí Curtis

Redakcia istavkovekance­larie.sk radí stávku na outsidera. Výhodou Rytmusa sú jeho skúsenosti, keďže pre Curtisa to bude premiéra v ringu. Curtis má však výškovú výhodu a najmä je oveľa mladší. Rytmus bude mať čoskoro 46 rokov a pokiaľ neukončí zápas v úvode, bude fyzicky postupne upadať. V neskorších kolách bude dominovať maďarský raper.

Zápas Frayer Flexking vs Baron

Zápas Frayer Flexking vs Baron je nielen o samotnom zápase ale aj o vzájomnej nevraživosti. Raper Andreas “Frayer Flexking” Stolárik je na slovenskej hudobnej scéne pomerne krátko, ale rýchlo sa zaradil medzi najznámejšie mená slovenského rapu. Jeho súperom je podnikateľ Imi “Baron” Štefánik, ktorého väčšina ľudí pozná vďaka jeho pôsobeniu v reality šou Farma. Obaja sú výbušné osoby a prejavilo sa to už pred zápasom. Začalo to urážkami cez sociálne siete, aby to pokračovalo prvými ranami na tlačovke pred turnajom. Očakávame vyhrotený zápas v ktorom si nič nedarujú.

Zápas Frayer Flexking vs Baron

Tip redakcie: zvíťazí Baron

Prvé rany padli už na tlačovke. Prvý úder zasadil Frayer Flexking, ale boli to Baronove údery, ktoré zanechali škodu. Flexking odchádzal z tlačovky s podliatym okom. Od zápasu čakáme doslova boxerskú bitku a zatiaľ Baron ukazuje, že by mohol byť presnejší v takýchto situáciách.

Prize money

Každý, kto sleduje bojové športy a na Slovensku a v Čechách vie, že domáce organizácie nezverejňujú prize money pre aktérov zápasov. Výnimkou nie je ani organizácia Fight Night Challenge. Nie je možné preto povedať, aká je finančná motivácia jednotlivých účastníkov. Turnaj je exhibičný a hlavným lákadlom sú zápasy celebrít najmä z hudobného prostredia. Tieto zápasy vo svete ukazujú veľký marketingový potenciál a vysoké prize money. Príkladom sú boxerské zápasy youtubera Jake Paula, ktorého zárobky z ringu sú na úrovni miliónov dolárov za jednotlivé zápasy. Na domácej scéne sa pochopiteľne nebudú pohybovať podobné sumy vzhľadom na oveľa menší trh na ktorý sa cieli.

Fight night challenge - prize money

Často kladené otázky

Kde sledovať live stream Fight Night Challenge 3?

Live stream zápasov Fight Night Challenge 3 bude dostupný na Fortuna TV. Pre nových hráčov i so stávkou bez rizika až do 70€. Druhou možnosťou je zakúpenie PPV na oficiálnej stránke organizácie.

Kedy a kde sa koná Fight Night Challenge 3?

Fight Night Challenge 3 sa koná 27. decembra 2022 od 18:00. Podujatie sa vracia do Brna do Zoner BOBBYHALL, kde sa konal aj úplne prvý turnaj FNC.

Kto bude zápasiť v hlavnom zápase Fight Night Challenge 3?

Hlavný zápas Fight Night Challenge 3 je duel Patrik “Rytmus” Vrbovský vs Attila “Curtis” Széki.

18+ Hazardné hry predstavujú riziko vysokých finančných strát a ich nadmerné hranie spôsobuje riziko vzniku závislosti.

chyba