Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tragédia vo svete boxu. Zomrel bývalý majster sveta, mal 37 rokov

Bývalý majster sveta organizácie WBO Moises Fuente vo štvrtok zomrel. O úmrtí mexického šampióna informoval prezident Svetovej rady boxu Mauricio Sulaimana.

25.11.2022 11:44
234467758 Foto:
Moises Fuentes pri obhajobe majstrovského opasku v roku 2012.
debata

Fuentes sa do profesionálneho ringu postavil v 33 zápasoch a dosiahol 25 víťazstiev. Bol držiteľom opasku pre majstra sveta v rokoch 2011 až 2014.

Podľa Sulaimana zomrel mexický pästiar vo štvrtok. K tragickej udalosti prišlo rok po tom, čo bol hospitalizovaný pre poranenie mozgu. To utrpel v súboji proti Davidovi Cuellarovi, po ktorom ho na nosidlách previezli do nemocnice.

V nemocnici našli Fuentesovi veľkú zrazeninu v mozgu a podrobil sa operácii. Tá mu síce zachránila život, ale spôsobila tiež početné komplikácie, ktoré ovplyvnili jeho kvalitu života.

UFC, ilustračná Čítajte viac Zdesenie po prechádzke. Zomrel ruský MMA zápasník, vraj sa otrávil melónom

Fuentes absolvoval v kariére osem súbojov o titul majstra sveta. Ten premiérový získal v roku 2011, keď zdolal Raula Garciu. V profesionálnom ringu utrpel pri 25 víťazstvách iba sedem prehier a jeden súboj sa skončil nerozhodne.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #box #tragická smrť #Moises Fuentes