Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Zdesenie po prechádzke. Zomrel ruský MMA zápasník, vraj sa otrávil melónom

Svet miešaných bojových umení obletela smutná správa. Vo veku 33 rokov zomrel ruský zápasník Alexander Pisarev.

02.11.2022 17:05
debata (15)

Podľa tamojších médií sa otrávil jedlom, konkrétne malo ísť o vodný melón.

Bojovníka perovej váhy s profesionálnou bilanciou tri výhry a dve prehry našiel bez známok života 30. októbra jeho otec, s ktorým žil v jednej domácnosti.

„Alexander Pisarev zomrel v spánku a nemal žiadne chronické zdravotné problémy. Podľa predbežných informácií nastala smrť následkom otravy jedlom,“ citovala agentúra TASS nemenovaného člena jeho tímu Tomahawk.

Melón jedla i jeho manželka, ktorú hospitalizovali. Ruské médiá však pripomínajú, že obaja spolu konzumovali aj iné jedlá.

"Pozrel som sa do izby – Alexander a jeho manželka spali. Prišiel som bližšie a uvedomil som si, že môj syn už nedýcha. V posledných súbojoch si zlomil prsty, ale to nestojí za zmienku.

Jeme rovnaké jedlo, žijeme spolu," vyjadril sa pre ruský denník Pravda otec bojovníka Igor Vladimirovič. Šokujúci moment zažil po prechádzke so psom.

Polícia začala vyšetrovanie smrti športovca v dôsledku otravy.

Pisarev si profesionálnu kariéru odkrútil v rokoch 2015 – 2020. Bol finalistom majstrovstiev Európy v MMA, stal sa aj majstrom Moskvy v grapplingu. Bojoval v organizáciách ako RCC, Fight Nights Global či M-1 Global.

15 debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Alexander Pisarev