Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Miláčik žien, pred Vianocami vyhral v klietke. Zomrel bývalý bojovník UFC

Bývalý zápasník MMA Elias Theodorou prehral boj s rakovinou hrubého čreva. Kanaďan s prezývkou Sparťan mal 34 rokov. Podľa portálu TSN vedelo o jeho diagnóze málo ľudí.

13.09.2022 11:21
Elias Theodorou Foto:
Elias Theodorou na snímke z roku 2019.
debata

Theodorou mal na konte 22 zápasov, najprestížnejšiu sériu UFC opustil v máji 2019 s bilanciou osem víťazstiev a tri prehry. Počas profesionálnej kariéry nestačil len na Thiaga Santosa, Dereka Brunsona a Brada Tavaresa.

Theodorou bol pre svoj vzhľad miláčikom žien, dokonca „prijal netradičnú rolu "ring boya“ v súťaži .{target:_blan­k}":[https://www.youtube.com/watch?…] ženského MMA, kde oznamoval nasledujúce kolo v ringu.

Ako informuje MMA Fighting, popri úspešnej kariére v klietke bol zástancom užívania marihuany v bojových športoch na liečebné účely.

V roku 2020 sa stal prvým zápasníkom, ktorý dostal terapeutickú výnimku na liečebné konope. Uviedol, že mu zmierňovalo bolesť ruky, ktorá ho prenasledovala po zlomenine.

Posledný súboj absolvoval v sérii Colorado Combat 18. decembra minulého roka, keď zdolal jednomyseľným verdiktom rozhodcov Američana Bryana Bakera.

709369812 Čítajte viac Slovenský bojovník zažiaril v UFC. V Londýne nečakane zdolal favorita
debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Elias Theodorou