Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Vnuk Muhammada Aliho ide ako píla. Týmto KO pripomenul legendu boxu

Nicovi Alimu Walshovi stačilo v nočnom súboji v Las Vegas 170 sekúnd na to, aby poslal tvrdým direktom k zemi Alejandra Ibarru.

01.05.2022 10:00
Nico Ali Walsh po triumfe nad Alejandrom Ibarrom. Foto:
Vnuk Muhammada Aliho Nico Ali Walsh po triumfe nad Alejandrom Ibarrom.
debata

Nico Ali Walsh vletel do profesionálneho ringu ako víchor. Prvý duel absolvoval len v auguste minulého roka. Po triumfe KO nad Ibarrom má aktuálne bilanciu 5 štartov, 5 víťazstiev z toho 4 knokautom.

Jeho prítomnosť medzi povrazmi je zakaždým ostro sledovanou udalosťou. A svoje gény v krvi Nico rozhodne nezaprie, o čom svedčí aj tvrdý direkt z poslednej noci.

Ali od úvodu stretnutia neustále súpera ohrozoval svojou silnejšou pravačkou. No krátko pred koncom prvého zo štyroch plánovaných kôl predviedol nekompromisnú kombináciu.

„Toto je len dôkaz všetkej práce, ktorú som odviedol. Je to väčšie ako box. Je to pre moju rodinu,“ vyhlásil po zápase Nico Ali.

Prostredníctvom svojej pravačky tak pripomína legendárneho decka, ktorý zomrel pred šiestimi rokmi po dlhej chorobe. „Preto je mama taká emotívna, pretože vo mne opäť vidí svojho otca a vďaka mne meno Ali stále žije,“ dodal.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #box #Nico Ali Walsh