Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vémola vycúval zo súboja, uviedol jasný dôvod. Čo na to Pirát?

Na dlho očakávaný zápas sa tešila celá MMA komunita. Dočasný šampión strednej váhy organizácie Oktagon MMA Samuel "Pirát" Krištofič mal zabojovať o majstrovský opasok proti českej hviezde Karlosovi Vémolovi.

04.11.2021 21:00
Vémola Végh Pirát Foto:
Pirát Krištofič a Attila Végh vs. Karlos Vémola.
debata (1)

Lenže z duelu nebude nič, český bojovník má zdravotné problémy.

„Nemám žiadne vyhliadky, kedy budem opäť bojovať,“ uviedol Vémola pre isport.cz .

Brychta Jan Fight Nights Bratislava Deák Čítajte viac Dorástol mi rozum, narodila sa mi dcéra. Mal by som sa správať inak

Na vzájomný zápas sa obaja borci vyzývali už niekoľko rokov. Súboj sa mal uskutočniť 30. decembra na turnaji Oktagon 30 v Prahe.

Vémola sa pred niekoľkými dňami od lekárov dozvedel, že na dlhšiu dobu musí prestať s trénovaním. Stav jeho ľavého ramena sa po operácii nezlepšuje.

„Navonok to vyzerá OK, ale vo vnútri je to dosť zlé. Väzy sa mi nehoja a odumierajú,“ prezradil sklamaný Vémola a dodal:

„Moje problémy však neznamenajú, že to nebude super galavečer, že za mňa Oktagon nenájde skvelú náhradu a že si fanúšikovia turnaj neužijú. Veľmi ma to predovšetkým voči priaznivcom mrzí.“

Martin Buday Čítajte viac Druhý Slovák v UFC! Buday naložil Američanovi a splnil si sen

Na vzniknutú situáciu reagovali aj promotéri organizácie Oktagon MMA.

"Mrzí nás to, ale zdravie je na prvom mieste. Robili sme všetko, aby bol Karlos v poriadku. Ale radšej nech vynechá jeden zápas a predvedie 10 ďalších.

Želáme mu len to najlepšie a čo najrýchlejšie uzdravenie. Už čoskoro za neho predstavíme náhradu," znie stanovisko Oktagon MMA.

Krátku reakciu poskytol aj Pirát Krištofič.

„Karlos je zranený, je to škoda. Máme už aj náhradu, ale budem radšej ticho, pokiaľ ju Oktagon nedá von. Ideme ďalej, príprava na 30. decembra pokračuje,“ uviedol 32-ročný Bratislavčan s bilanciou 14 výhier, 3 prehry.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #bojové športy #Oktagon MMA