Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fanúšikovia sa dočkali! Klein oznámil meno súpera pri návrate do UFC

Koniec špekuláciám a dlhého čakania. Slovenský MMA zápasník Ľudovít Klein sa na podujatí najprestížnejšej organizácie UFC 8. mája stretne s Američanom Mikeom Trizanom. Novozámčan to v piatok popoludní oznámil na sociálnych sieťach.

09.04.2021 15:21
Klein MMA Foto:
Ľudovít Klein v klietke federálneho Oktagon MMA.
debata

„Helou, ľudia moji! Nové meno na 8. mája podpísané a už sa môžem na neho 100 % sústrediť a verím, že sa už nič nezmení! Zápas je presne o mesiac a domov prinesieme druhé veľké víťazstvo,“ uviedol ešte vo štvrtok, meno súpera však potvrdil o deň neskôr.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Ľudovít Klein (@lajosko.klein)

Trizano má za sebou dva súboje v UFC s bilanciou jedno víťazstvo a jedna prehra. Naposledy stál v klietke v máji 2019, keď podľahol na sumbisiu Grantovi Dawsonovi.

Na profesionálnej úrovni pred vstupom do UFC vyhral sedem zápasov, jeden v Bellatore, ďalšie prevažne v lige Ring of Combat.

Zverenec Attilu Végha Klein ťahá šnúru ôsmich víťazstiev, v septembri minulého roka dosiahol najcennejšie, keď v pozícii prvého Slováka v UFC zdolal Shana Younga z Nového Zélandu technickým knokautom už v 1. kole:

Klein sa tento týždeň vrátil z tréningového kempu v USA. Sústredenie na Floride označil za jedno z najlepších v kariére.

Zárobky v UFC za rok 2020 vrátane Slováka a Čechov Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
1. Chabib Nurmagomedov (Rus.): 6,09 milióna...
debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Ľudovít Klein