Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vémola sa chce biť so slovenským ťažkotonážnikom. Odpoveď ho asi nepoteší

Bojovník MMA, Karlos Vémola, hľadá všetky spôsoby, ako sa opäť pomerať so Slovákom Attilom Véghom. Keďže sa mu to nedarí, vyzval na súboj aspoň jeho zverenca - Martina Budaya.

12.03.2021 16:10
Karlos Vémola Foto:
Karlos Vémola.
debata

Problém?

Možno malý. Slovák je iná váha ako slávny Čech. Na túto výzvu preto zareagoval odmietavo.

„Keď teda nemám kvalitu, prečo so mnou chce zápasiť, keď on zápasí len s najlepšími? Celý sa v tom nejako zamotáva. Ja sa mu len smejem. Je ako malý chlapec, ktorý kričí o pozornosť. Pre mňa je ten zápas nezaujímavý. Potrebujem porážať ťažké váhy, ktoré ma posunú ďalej a nie strácať čas so strednou váhou,“ nechal sa počuť Buday.

Lenže Slovák má 195 centimetrov a keď príde na zápas, váži aj 120 kilogramov. Vážne si Vémola trúfa?

„Zabúda, že som veľmi silná stredná váha. Silovo určite nie je lepší než ja, môžeme ísť pokojne do posilňovne a porovnať si bench, drep a mŕtvy ťah. V zápase by som sa ho snažil poraziť rýchlosťou a šikovnosťou. Keď si je istý, že by som v ťažkej váhe prišiel k úrazu, prečo sa s tímom bránia nášmu zápasu?,“ opýtal sa v rozhovore pre šport.sk Vémola.

„Keby ma vyzval niekto z perovej váhy (do 66 kg), dám mu v klietke jednu facku a vezmem ľahko zarobené peniaze. Nech sa Buday vyjadrí a prijme zápas. Podľa mňa však veľmi dobre vie, že naše kvality sú úplne inde,“ dodal.

Odpoveď zo Slovenska nenechala na seba dlho čakať.

„Chce sa radšej porovnávať v posilňovni, pretože v klietke by tvrdo narazil,“ reagoval Martin Buday pre MMA Shorties.

debata chyba
Viac na túto tému: #Karlos Vémola #Martin Buday