Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čo je s Gáborom? Bojím sa o jeho život, šokuje šéf Oktagonu

Pred pár rokmi jeho hviezda vyletela strmhlav hore. Stal sa historicky prvým víťazom Oktagon Výzvy a trhali sa o neho nielen súperi, ale aj sponzori.

29.01.2021 08:32
Gábor Boráros MMA Foto:
Gábor Boráros v červených rukaviciach.
debata

Lenže aktuálne MMA kariéra Gábora Borárosa stagnuje.

Slovenský bojovník prehral štyri z posledných siedmich zápasov. V sobotu sa vráti do klietky, aby v rámci turnaja Oktagon 21 nastúpil proti nebezpečnému Čechovi Matúšovi Juráčkovi.

Viacerí tvrdia, že pre Borárosa ide o kľúčový zápas. Ak prehrá, spadne v renkingu a na lukratívne zápasy môže zabudnúť.

Oktagon Prime 3: Gábor Boráros – Mauricio Reis Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Oktagon Prime 3: Gábor Boráros – Mauricio Reis

Obavy a starosti o jednu z prvých hviezd organizácie Oktagon MMA vyjadril aj jej spolumajiteľ a jeden z promotérov Ondřej Novotný.

"Všetci cítime, že Gábor stojí nad okrajom priepasti. Je to prvá skutočná a veľká hviezda domácej scény, svojho času väčšia ako Karlos Vémola či ktokoľvek iný.

Mám obavy o jeho kariéru a tým pádom aj o jeho život, pretože by to mohlo mať nepríjemný sklz," povedal Novotný vo svojej webovej relácii MMA Letem Světem.

Najlepší MMA bojovníci z Česka a Slovenska Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Patrik Kincl/Česko (22 výhier, 9 prehier).

Novotný opakovane kritizoval Borárosov prístup k tréningu, ktorému už nevenuje toľko času a energie. Šéf Oktagonu zároveň dodal, že podľa neho sa Gábor stretáva s nesprávnymi ľuď­mi.

„Uvidíme, ako sa postaví k blížiacemu sa zápasu. Za normálnych okolností by bol veľkým favoritom, pretože má v rukách neskutočné bomby a je skvelý športovec,“ dodal Novotný.

Turnaj Oktagon 21 sa uskutoční túto sobotu v Brne. Hlavným zápasom bude titulový duel o šampióna ľahkej váhy medzi Ronaldom Paradeiserom a Ivanom Buchingerom.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Boráros Gábor (@boraros_gabor)

debata chyba
Viac na túto tému: #MMA #Oktagon #Gábor Boráros