Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Na Chabibov pokyn. Umar predviedol ukážkové škrtenie

Experti i fanúšikovia mu po vydarenom debute predpovedajú žiarivú budúcnosť. So slávnym priezviskom to nebude mať jednoduché.

21.01.2021 07:59
APTOPIX UFC 229 Mixed Martial Arts Foto: ,
Chabib Nurmagomedov počas aktívnej kariéry.
debata (5)

Umar Nurmagomedov vypočul rady slávneho bratranca Chabiba Nurmagomedova a vo svojom prvom zápase v elitnej UFC zdolal kazašského veterána Sergeja Morozova.

Umar použil Chabibovu obľúbenú škrtiacu techniku „read naked choke“ a súpera na pár sekúnd poslal do bezvedomia.

Dvadsaťštyriročný Dagestanec si vylepšil bilanciu v profiklietke na 13–0 a očakáva sa jeho posun v rebríčku bantamovej váhy.

Pozrite si video zo zápasu s Morozovom:

Chabib: Žiadny návrat

Umar sa mohol spoľahnúť aj na cenné rady od bratranca, ktorý stál počas súboja v jeho rohu. Po víťaznom mu gratuloval priamo v klietke.

UFC si opäť rozložila hlavný stav na „ostrove bojovníkov“ v Abú Zabí. Hlavným vrcholom týždenného programu bude sobotňajší súboj medzi Conorom McGregorom a Dustinom Poirierom.

Najlepší MMA bojovníci z Česka a Slovenska Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Patrik Kincl/Česko (22 výhier, 9 prehier).

Chabib, ktorý zostal šampiónom ľahkej váhy UFC aj potom, ako ukončil kariéru, pri príležitosti konania duelu McGregor vs. Poirier odmietol úvahy o návrate do klietky.

„Nevidím nikoho, s kým by som chcel bojovať. Jednoducho nemám motiváciu. Vystúpil som na vrchol, stálo ma to veľa odopierania a námahy. Teraz sa chcem venovať iným veciam,“ povedal Nurmagomedov pre ruský portál Sport24.ru.

5 debata chyba