Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je to tu, McGregor sa vracia. Fanúšikov naladila rekordná mastenica

Hviezda zmiešaných bojových umení Conor McGregor vie, ako sa na akcie presunúť vo veľkom štýle. Predviedol to aj pred svojím víkendovým návratom do klietky. Na Ostrov bojovníkov v Abú Zabí dorazil na luxusnej jachte.

19.01.2021 10:50
debata
September 2014. Conor McGregor (vľavo) v súboji... Foto: SITA/AP, John Locher
Conor McGregor, Dustin Poirier September 2014. Conor McGregor (vľavo) v súboji s Dustinom Poirierom.

Na galavečere UFC 257 ho čaká Američan Dustin Poirier. V roku 2014 ho írsky búrlivák zdolal v prvom kole.

McGregor sa po tréningovom kempe v Dubaji presunul do dejiska súboja na honosnom plavidle. V tomto prípade prenajatom, aj keď jednu jachtu vlastní. Na instagrame zverejnil fotografie pri zenovej meditácii na palube.

Neskôr do hotela dorazil na luxusnom vozidle Rolls Royce. Aj pred komplexom bolo vidieť, ako sa dodržiavajú opatrenia v blízkosti hviezdy. Tá vystúpila z auta s deťmi a manželkou vyzlečená do pol pása a vo voľných pestrofarebných nohaviciach.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Brett Okamoto (@bokamotoespn)

McGregor v januári minulého roka za 40 sekúnd pokoril Donalda Cerroneho a odvtedy nezápasil. Sľúbil, že podobne rýchlo ukončí aj Poiriera. Mimochodom, ide už o tretí comeback Dublinčana.

Šéf UFC Dana White oznámil, že nezdolaný šampión Chabib Nurmagomedov bude pozorne sledovať víkendové dianie, aby zistil, či sa objaví dôstojný súper, ktorý by ho prilákal poslednýkrát do klietky.

Rus, ktorý koncom októbra po submisii Justina Gaethjeho ukončil kariéru, je taktiež v Abú Zabí. V stredu sa bude prizerať debut jeho bratranca Umara v UFC.

Ako informujú zahraničné médiá, McGregora čaká karanténa a zrejme tak na seba s rivalom nenarazia.

Uplynulý víkend zažilo hlavné mesto Spojených arabských emirátov prvé podujatie UFC v tomto roku. Najväčším ťahákom bol súboj pérovej váhy medzi Maxom Hollowayom a Calvinom Kattarom. Po tvrdých piatich kolách sa po jednoznačnom verdikte rozhodcov tešil prvý menovaný.

Kattar inkasoval od súpera rekordných 445 zásahov. Podľa Marca Raimondiho z ESPN bol Hollowayov výkon taký dominantný, že uštedril Kattarovi toľko signifikantných úderov ako nikto v histórii organizácie – a dokonca ani v súčte dvoch bojovníkov v jednom dueli.

Zárobky v UFC za rok 2020 vrátane Slováka a Čechov Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
1. Chabib Nurmagomedov (Rus.): 6,09 milióna...
debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Dustin Poirier