Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kravy, teľatá, štúdium. Z legendárneho Chabiba je farmár

Po poslednom zápase pokľakol, ukryl si hlavu v dlaniach a rozplakal sa.

21.11.2020 07:33
Chabib Nurmagomedov. Foto: ,
Šampión v ľahkej váhe organizácie UFC Chabib Nurmagomedov.
debata (4)

Chabib Nurmagomedov je tvrdý chlap. Ani legenda MMA sa však nedokáže niekedy vzoprieť emóciám. Tie ju ovládli po súboji s Justinom Gaethjem.

Pre Chabiba to bol 29. zápas v UFC, v žiadnom z nich nenašiel premožiteľa. Po ňom sa rozlúčil a do sveta odkázal, že fanúšikovia ho už viac v klietke neuvidia. Bolo to splnenie sľubu, ktorý dal matke.

Odvtedy sa k téme Nurmagomedovovho návratu vyjadrovalo viacero expertov. Niektorí z nich stále dúfajú, že Rus sa medzi elitných zápasníkov MMA ešte vráti a dosiahne jubilejné 30. víťazstvo.

Posledný zápas Nurmagomedova.

Zaradil sa k nim aj Dana White, šéf UFC. Ten prednedávnom vyhlásil, že to vidí s návratom hviezdy reálne. No netrvalo dlho a všetky dohady zmietol zo stola sám Chabib.

„Samozrejme, mohol by som bojovať aj do štyridsiatky. Lenže pred sebou musíte mať nejaký cieľ. Tým mojím bolo dostať sa na vrchol,“ rozhovoril sa 32-ročný bojovník pre rt.com.

Zároveň dodal, že viac už nemá v sebe túžbu po tom, aby súperil s najlepšími.

Najlepšie zarábajúce hviezdy UFC Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Daniel Cormier (USA/41 rokov/MMA bilancia:...

„Na budúci rok ma čakajú štátnice. Pracujem na diplomovej práci, chcem získať titul magistra,“ prezradil Chabib, čomu sa venuje v týchto dňoch.

No to nie je ani zďaleka všetko…

„Kúpil som si ovce, starám sa o svoju farmu. Rád by som sa trochu rozvinul aj v tejto oblasti. Okrem toho mám aj teľatá, kravy. Chcem priniesť ľuďom trochu úžitku aj v tomto smere,“ doplnil na záver Chabib.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Chabib Nurmagomedov #Dana White