Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kouč naznačil Conorov návrat. Ak to urobíš, potrestám ťa, odkázal Mayweather

Ide o ďalší rozmar alebo definitívne rozhodnutie? Conor McGregor, hviezda zmiešaných bojových umení, oznámil minulý víkend koniec kariéry. Tretíkrát za posledné štyri roky.

09.06.2020 15:37
Floyd Mayweather, Conor McGregor Foto: ,
Momentka zo zápasu Floyd Mayweather vs. Conor McGregor.
debata

Jeho krok priniesol viacero reakcií. Vyjadril sa k nemu i Floyd Mayweather, nezdolaný pästiar, s ktorým sa Ír stretol v boxerskom ringu v auguste 2017. Po tuhom 10-kolovom boji Američanovi podľahol.

Obaja si za ostro sledovaný duel zarobili poriadny balík – Mayweather podľa Yahoo Sports najmenej 100 miliónov dolárov, McGregor 30 miliónov.

„Ak sa nemýlim, nepovedal si Mikeovi Tysonovi, že by si ma mohol zdolať, ak by sme sa stretli druhýkrát? A teraz končíš,“ napísal na Twitteri Mayweather.

„Myslel som si, že chces poraziť najlepšieho. Nuž, keď sa rozhodneš pre návrat, budem čakať, aby som ťa mohol opäť potrestať,“ dodal.

Súboj Mayweather vs. McGregor v obrazoch Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Floyd Mayweather po zápase proti Conorovi...

McGregor mal záujem o odvetu s Mayweatherom už v polovici mája, označil ju za neodvratnú. Svoj príspevok na sociálnej sieti k tejto téme neskôr zmazal.

Fanúšikovia a komentátori sú v otázke konca bojovníka z Dublinu skôr skeptickí. Vychádzajú z toho, že jeho avizované odchody do dôchodku sa napokon nekonali.

Komentátor organizácie UFC Joe Rogan McGregorovi skritizoval načasovanie oznámenia počas víkendového galavečera UFC 250 v Las Vegas.

„Neverím mu to. Myslím si, že sa snaží strhnúť na seba pozornosť, prinútiť vás, aby ste o ňom hovorili. A vy to robíte,“ povedal počas podujatia Rogan.

Najlepšie zarábajúci bojovníci v UFC Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
1. Conor McGregor (Írsko) - 13,89 milióna

Aj McGregorov dlhoročný tréner John Kavanagh, aj keď nepriamo, naznačil pokračovanie hviezdneho zverenca. Dôkazom sú jeho nedeľňajšie slová na Twitteri o rozlúčke a návrate basketbalovej legendy Michaela Jordana:

„Pred sezónou 1993 – 94, keď mal 31 rokov, Jordan náhle oznámil koniec basketbalovej kariéry. V marci 1995 sa vrátil do tímu Bulls a priviedol ho k trom titulom za sebou v rokoch 1996, 1997 a 1998, ako aj k rekordnej sezóne so 72 víťazstvami v základnej časti v sezóne NBA 1995–96.“

Je viac než zreteľné, že odkazoval na McGregora. Indíciou môže byť okrem načasovania príspevku aj rovnaký vek športovcov pri oznámení odchodu (Jordan si počas pauzy vyskúšal bejzbal, pozn.).

Ír sa vrátil do oktagonu začiatkom tohto roka, keď si hravo poradil s Donaldom Cerronem knokautom v prvom kole.

debata chyba
Viac na túto tému: #Floyd Mayweather #Conor McGregor