Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Budeme prví! Šéf UFC oznámil, kedy sa ostrí chlapci vrátia do klietky

Tak, ako futbalisti či hokejisti, pokľakli pred koronavírusom aj ostrí chlapci z MMA. Kolotoč atraktívnych zápasov v klietke sa zastavil na celom svete - americkú organizáciu UFC, ktorá združuje to najlepšie, čo tento šport ponúka, nevynímajúc.

15.04.2020 09:25
MMA UFC WHITE SPEAKS Foto: ,
Šéf UFC Dana White.
debata

Podľa viacerých zdrojov však nepotrvá dlho a zápasy, počas ktorých je dovolené takmer všetko, sa vrátia na scénu. Pre ESPN to potvrdil Dana White.

Šéf UFC prezradil, že v hlave už nosí termín ďalšieho turnaja. Ten by sa mal uskutočniť už o necelý mesiac – 9. mája. Miesto je síce zatiaľ neznáme, no na svetlo sveta už prenikli mená viacerých aktérov.

Ťahákom programu by mal byť súboj medzi Tonym Fergusonom a Justinom Gaethjem. Fanúšikovia sa vraj môžu tešiť aj na bitku medzi Henrym Cejudom a Dominickom Cruzom či Amandou Nunesovou a Feliciou Spencerovou.

„Budeme prvou veľkou športovou organizáciou, ktorá sa počas pandémie koronavírusu vráti k normálnemu režimu,“ povedal údajne White pre ESPN.

UFC prišla v poslednom období hneď o niekoľko turnajov. Tie sa mali postupne konať 21. a 28. marca a následne 11. a 18. apríla.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Dana White #klietka #koronavírus