Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dvojzápas za stámilióny. Mayweather si trúfa na Chabiba i Conora - v jeden večer

Chabib Nurmagomedov vs. Floyd Mayweather. Nielenže sa fanúšikovia možno dočkajú tohto duelu, ale hovorí sa aj o bonuse.

11.03.2020 08:46
Mayweather McGregor Foto: ,
Floyd Mayweather zasahuje Conora McGregora v auguste 2017.
debata

Ako sme informovali minulý týždeň, ruský zápasník UFC navrhol boxerskému veteránovi kompromis, ktorý kombinuje box (11 kôl) a MMA (jedno kolo na záver).

Američan sa k tejto výzve (nepriamo) vyjadril. Je jasné, že sa nepostaví do ringu len tak proti hocikomu. Už podľa prezývky Money je zrejmé, že jeho svet sa výrazne točí okolo peňazí. Netají sa tým, že je obchodník a aj keď oficiálne zavesil rukavice na klinec, pri dobrej ponuke ich nemá problém oprášiť.

V auguste 2017 nastúpil pästiar proti hviezde UFC Conorom McGregorom v boxerskom ringu. Írskemu búrlivákovi sa darilo nad očakávania, prehral až v desiatom kole technickým K.O. Mayweather mal zinkasovať za duel 300 miliónov dolárov. Teraz mieri vyššie.

Súboj Mayweather vs. McGregor v obrazoch Fotogaléria - 24 fotiek Všetky fotky
Floyd Mayweather po zápase proti Conorovi...

Pri minulotýždňovej návšteve Anglicka sa nechal počuť, že minimálna čiastka na jeho návrat do boxerského ringu je 350 miliónov dolárov a môže to byť aj proti Nurmagomedovi.

Dokonca sa hovorí aj o tom, že by počas jedného galavečera čelil hneď dvom hviezdam MMA – okrem Dagestanca aj McGregorovi. Tieto slová nedávno potvrdil aj strýko Jeff Mayweather. Za takýto dvojzápas by si 43-ročný boxer vypýtal 600 miliónov dolárov. Samozrejme, išlo by duely v boxe.

„S Danom Whiteom (šéfom UFC, pozn.) sme sa rozprávali o zápase proti McGregorovi i Chabibovi. Ak na to prikývnem a pustím sa do takéhoto risku, niečo musí stáť. V mojom prípade je to 600 miliónov dolárov. Pobavím svet a aj ja sa zabavím, dokonca by to bola jednoduchá zábava a ešte by som si s týmito dvoma chlapcami zarobil 600 miliónov dolárov, tak prečo nie?“ uviedol Mayweather.

debata chyba
Viac na túto tému: #Floyd Mayweather #Conor McGregor #Chabib Nurmagomedov