Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

McGregor chce hlavu Chabiba: V prvom zápase som ho mal, teraz sa trasie

"Trasie sa. Ten chlap sa trasie. Je jasné, že nechce odvetu. Jednoducho sa bojí, to je celé," vravel bývalý šampión dvoch váhových kategórií v najprestížnejšej organizácii MMA - UFC - Conor McGregor pred návratom do oktagonu o mužovi, ktorý ho v doposiaľ poslednom zápase zdolal - Chabibovi Nurmagomedovi.

05.01.2020 12:06
Conor McGregor Foto: ,
Ani na tomto zábere to nevyzerá tak, že Conor McGregor vyhrával nad Chabibom Nurmagomedovom.
debata (7)

„Každý túži vidieť odvetu. Aj šéf UFC Dana White to chce, ako my všetci. Chabib môže utekať, no nemôže sa schovať. Teším sa na vendetu,“ vravel 31-ročný rodák z Dublinu v rozhovore pre TheMacLife.

McGregor sa 18. januára vráti k zápaseniu. V Las Vegas ho v hlavnom dueli UFC 246 vo velterovej váhe čaká Donald Cerrone. McGregor nastúpi prvýkrát od októbra 2018, keď jednoznačne prehral s Nurmagomedovom.

Dagestanec uškrtil Íra po troch minútach štvrtého kola. Dovtedy jasne viedol na body. McGregor si však na zápas spomína inak:

"Prvé kolo som vyhral pomerom 3–1. Čo už v ňom len spravil? Získal pozíciu na zemi, no na údery som vyhral. V druhom kole môj prístup nebol dobrý. No on tam iba pobehoval po vonkajšej strane klietky a trafil ten šťastný úder. Vyhral druhé kolo.

No čo sa stalo potom? Vyhral som tretie kolo. Bol som lepší aj v úvodných výmenách štvrtého. Až kým ma nedostal na zem, patrilo mi to kolo."

Redaktor magazínu navštívil McGregora počas jeho prípravy na Cerroneho. Ír prehlasuje, že tentokrát nič nepodcenil. V tréningu na Nurmagomedova to však bolo inak:

„Mal som príšerný kemp, nerešpektoval som ľudí, ktorí vo mňa veria. Nebol som oddaný príprave a tomu, čo sme v tréningu robili.“

Aj keď má McGregor trochu skreslené spomienky na prvý zápas, pravda je, že Nurmagomedov sa do odvety nehrnie. Írovi odkázal, nech vyhrá niekoľko zápasov v rade a potom sa budú môcť baviť o druhej konfrontácii.

Na druhej strane, McGregor so spriazneným šéfom UFC Danom Whitom plánujú pikantný duel už tento rok. Pravda, rodák z Dublinu si v prvom rade nemôže dovoliť prehru 18. januára v zápase proti Cerronemu.

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #UFC #Conor McGregor #MMA #Chabib Nurmagomedov