Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

McGregor vs. podradní súperi v nižšej súťaži. Chabib zvozil sen šéfa UFC

Šéf UFC Dana White si mädlí ruky na odvetu hviezd MMA Conora McGregora a Chabiba Nurmagomedova. Stále nezdolaný Rus však tvrdí, že k nej tak ľahko nepríde.

15.12.2019 09:11
UFC Foto: ,
Chabib Nurmagomedov a jeho presná ľavačka na bradu Conora McGregora.
debata (2)

Írsky búrlivák McGregor sa do oktagonu vráti 18. januára v dueli s Donaldom Cerronem. Nurmagomedov, ktorý má v MMA stopercentnú bilanciu 28–0, bude obhajovať titul v ľahkej váhe 18. apríla proti Američanovi s mexickými koreňmi Tonymu Fergusonovi.

„Ak Conor zdolá Cowboya a Chabib Tonyho, na odvetu sa môžete tešiť veľmi skoro,“ povedal White, čím vzbudil nielen radosť fanúšikov, ale aj dávku nevôle. Pauzujúci McGregor (posledný zápas vyhral v roku 2016) si podľa druhého tábora tento duel nezaslúži, kým nevyhrá dostatočný počet zápasov.

Chabib zaujal jasný postoj.

Zápas Nurmagomedov vs. McGregor v októbri 2018

„Myslím, že Cerrone prehral sedem alebo osem zo svojich posledných desiatich zápasov (padol v šiestich, pozn.), ten druhý (McGregor) prechádza do svojho štvrtého roku bez víťazstva. Je to ako v nižších súťažiach – nezáleží na tom, kto tu vyhrá,“ rýpol si Dagestanec a pokračoval:

„Výroky Whita o odvete ma prekvapili. Ja rozhodnem, s kým budem najbližšie bojovať. Ak chce proti mne nastúpiť, musí zhodiť váhu a vyhrať desať zápasov v rade ako ja. Potom sa môžeme baviť o odvete. Ale teraz môže bojovať s podradnými zápasníkmi, ktorí prehrali sedem z desiatich duelov vo welterovej váhe. Ale myslieť si, že si zaslúži opasok v ľahkej váhe… Kým som šampión, nestane sa to. Takže je všetko v poriadku, nemajte obavy,“ dodal.

Nurmagomedov vlani v pamätnom zápase zdolal McGregora, pričom po ňom sa medzi obomi tábormi strhla nevídaná mela. Rus dokonca preliezol cez klietku a skočil do hľadiska.

Môže Nurmagomedov zmeniť názor? Podľa zámorských zdrojov by ho mohli motivovať rozprávkové peniaze, on však viackrát zdôraznil, že tie nie sú jeho cieľom. Fanúšikovia budú túto ságu s napätím sledovať.

TV Pravda. Végh: Nebijeme sa v klietke ako psy. Sme športovci. Pozrite si zábery z pripravovaného filmu o šampiónovi MMA.
Video
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Conor McGregor #Chabib Nurmagomedov