Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

A vy si čo myslíte? Izraelčan poslal Slovan preč z Ligy majstrov, tréner Weiss reagoval svojsky

Ak chce Slovan zvládnuť náročnú úlohu a postúpiť cez Maccabi Haifa do play off Ligy majstrov, musí na pôde izraelského majstra bezpodmienečne vyhrať. Vie to tréner Vladimír Weiss, hráči aj priaznivci belasých. Domáci novinár však Slovan už vopred odpísal.

14.08.2023 19:41
Bosna futbal LM 2. predkolo Mostar Slovan Foto: ,
Tréner Slovana Vladimír Weiss.
debata (13)

Netradičná konfrontácia medzi trénerom Weissom a izraelským novinárom sa odohrala hneď pri druhej otázke. „Myslíte si, že môžete hrať v Lige majstrov?“ opýtal sa miestny žurnalista.

Kouč belasých so stoickým pokojom reagoval protiotázkou. „A vy si čo myslíte?“ Takmer bez zaváhania na prekvapenie mnohých z Izraelčana vyhŕklo, že konferenčná liga, alebo Európska liga.

V tej chvíli sa nevyznamenala ani prekladateľka, ktorá slová pracovníka médií preložila, že on má iné myšlienky. „Uvidíme zajtra,“ odpovedal mu v angličtine Weiss.

Video

Z jeho slov bolo zrejmé, že je odhodlaný s mužstvom vybojovať vytúžený postup do play off Ligy majstrov uvedomujúc si situáciu, v ktorej sa momentálne tím nachádza. Chýbať bude okrem zraneného Vladimíra Weissa ml. aj Jaromír Zmrhal.

„Jardo mal poranený väz v kolene, určite vynechá dva-tri týždne. A Vlado, uvidíme, na sobotu určite nebude pripravený,“ skonštatoval tréner belasých.

Vyjadril sa aj k návratu kapitána a najväčšej osobnosti v tíme Maccabi Haifa, Tjaronna Cheryho.

„Stretol som ho teraz pred kabínou. Je to sympatický a veľký hráč. Vieme, čo nás čaká pred takým publikom, ako bolo aj v Bratislave.“ Podľa Weissa je Chery pre domácich kľúčovým hráčom v dôležitých priestoroch pre Maccabi Haifa.

731805286 Čítajte viac Slovenský šialenec v Haife a zelená v krvi domácich. Weiss? To je kto?

K častej téme neúprosného počasia sa príliš nevenoval. Pripomenul len, že aj v Mostare bolo veľmi teplo. „Mali sme prakticky dva dni na aklimatizáciu, nebudeme sa môcť na nič vyhovárať. Bude to veľký boj,“ povedal Weiss.

V závere naznačil, že talentovaný mladík Nino Marcelli možno nastúpi v základnej zostave. „O zostave mám relatívne jasno, mám v nej jeden otáznik. Vždy sa rozhodujem po poslednom tréningu a tak to bude aj teraz,“ zakončil.

Porovnanie Slovana s izraelským majstrom z Haify Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Na nasledujúcich stránkach sa dozviete, v čom...
13 debata chyba