Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lomnického atakoval bezdomovec z garáže. Na strechu mu hodil kladivo

Marcel Lomnický podľa očakávania suverénne ovládol súťaž kladivárov v 2. kole slovenskej atletickej ligy v Dubnici nad Váhom. Po najlepšom pokuse mu odmerali 75,74 m, ale po pretekoch mal piaty najlepší kladivár z OH 2016 v Riu de Janeiro aj zmiešané pocity.

10.06.2019 10:38
Marcel Lomnický Foto: ,
Kladivár Marcel Lomnický na mítingu P-T-S v Šamoríne.
debata

Počas súťaže ho totiž slovne napádal bezdomovec, ktorý býva v neďalekých garážach. Druhý svoj pokus najúspešnejší slovenský kladivár uplynulých rokov nezvládol podľa predstáv a kladivo z jeho rúk pristálo mimo vymedzeného sektora až na garážach.

"V druhom pokuse, ktorý bol najdlhší, som tak ako už raz v minulosti, poslal kladivo na garáže. Z nich znova vybehol bezdomovec, ktorý v nich býva, a počas celej súťaže mi vulgárne nadával cez plot.

Bolo ťažké sústrediť sa, keď počas nášvihov niekto na mňa vykrikuje a nadáva mi,“ opísal Lomnický kurióznu a aj dosť nezvyčajnú situáciu.

K miestu, kde sa konala súťaž kladivárov, ešte kriticky podotkol: „Tento sektor je katastrofálny, verím, že na slovenskom šampionáte si zahádžeme na hlavnej ploche. Čakal som trochu lepší výkon, ale verím, že príde v stredu na mítingu v Bydgoszczi.“

Kladivár banskobystrickej Dukly bude najbližšie hádzať na dvoch mítingoch kladivárskeho seriálu IAAF – 12. júna v Bydgoszczi a 16. júna na Kusocinského memoriáli v ďalšom poľskom meste Chorzów.

TV Pravda: Prezident Slovenského atletického zväzu a šéf organizačného výboru mítingu P-T-S Peter Korčok hovorí o hlavných ťahákoch 54. ročníka obnoveného atletického podujatia
Video
debata chyba
Viac na túto tému: #Marcel Lomnický #bezdomovec #nadávky #garáž #kladivár