Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dvakrát sa dotkol hrudníka a zvalil sa na trávnik. Obranca AS Rím odpadol, zápas sa nedohral

Duel 32. kola najvyššej talianskej futbalovej súťaže Udinese Calcio - AS Rím v nedeľu nedohrali. Pätnásť minút pred koncom za stavu 1:1 odpadol bez cudzieho zavinenia obranca Rimanov Evan Ndicka a z trávniku ho museli odniesť na nosidlách.

14.04.2024 20:19 , aktualizované: 20:57
Evan Ndicka Foto:
Obranca AS Rím Evan Ndicka bol pri opúšťaní trávnika na nosidlách pri vedomí.
debata (12)

Rozhodca následne zápas predčasne ukončil po konzultácii s oboma trénermi. Ako informoval Gazzetta dello Sport, rímsky obranca sa dvakrát dotkol hrudníka a následne sa zvalil na trávnik. Rozhodca Pairetto okamžite prerušil zápas a umožnil tak zdravotníkom, aby Ndicka opustil ihrisko na nosidlách.

Podľa informácií DAZN bol hráč z Pobrežia Slonoviny pri vedomí, keď ho odnášali. Tréner Rimanov Daniele De Rossi nasledoval ihneď po incidente svojho zverenca do tunelu, aby sa neskôr vrátil a diskutoval s hráčmi, rozhodcom Lucom Pairettom i koučom Udinese Gabrielem Cioffim. Po diskusii sa v zápase už nepokračovalo.

Podľa talianskych médií sa podľa prvých testov vykonaných v šatni zdá, že išlo o problém so srdcom, ako ukázal elektrokardiogram, ale použitie defibrilátora nebolo potrebné. Ndicka údajne nestratil vedomie a jeho život nie je v ohrození.

Autobus s futbalistami AS Rím vrátane trénera Daniele De Rossiho a celým realizačným tímom vyrazil za Ndickom do nemocnice Santa Maria della Misericordia v Udine, aby sa informovali o zdravotnom stave svojho spoluhráča.

Skvost východu. Dokončená Košická futbalová aréna Fotogaléria - 29 fotiek Všetky fotky
Košická futbalová aréna má po dokončení...
12 debata chyba
Viac na túto tému: #AS Rím #Evan Ndicka