Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Špekulant Ibrahimovič. Hráčka milánskeho AC spomína, ako z nich dostával peniaze na benzín pre vlastnú potrebu

Švéd s balkánskymi koreňmi Zlatan Ibrahimovič zanechal vo svetovom futbale nezmazateľnú stopu.

09.04.2024 15:08
zlatan 5 Foto:
Zlatan Ibrahimovič.
debata (2)

Jednak svojim futbalovým umením, ale aj svojským správaním. Refiloe Janeová, niekdajšia hráčka milánskeho AC, za ktorý tento útočník hrával, porozprávala neuveriteľnú príhodu.

„Zlatan bol jediný starší mužského áčka, ktorý sa vždy zastavil na našom ženskom tréningu a rozdával čokoládové tyčinky údajne pre rýchlejšie zotavenie sa,“ rozpovedala svoju story Juhoafričanka. Do tohto momentu je všetko v poriadku, potom však všetko začalo znieť priam sci-fi.

„A potom, keď sa Ibrahimovič neskôr vrátil, vyberal od nás za čokoládky, ktoré nám predtým dal, peniaze. Hovorili sme mu skrytý podnikateľ,“ smiala sa, keď hovorila o tejto príhode.

Ani to však nie je všetko…

Leo, Mário, Sauer Čítajte viac Odchod? V Slovane si ťukali na čelo, nechápali. Šťastný chlap z Rače má výnimočných synov s miliónovou hodnotou

„Ale hádajte, čo sme potom zistili. Že všetky tie čokolády dostáva zadarmo od priateľa z lekárne. Potom sme sa mu už len vopred poďakovali – jeho podnikanie už nešlo tak dobre, keďže sme poznali pravdu,“ doplnila Refiloe Janeová.

Ibrahimovič si môže dovoliť všetko. Aj takéto vtipy. Napokon, zareagoval typicky „zlatanovsky“.

"Ďakujem dámam z AC Miláno a aj tej Juhoafričanke, že mi celý rok prispievala na benzín. Trvalo im rok, kým zistili, že čokolády, ktoré som im predal, som mal vždy zadarmo.

Chlapík z lekárne mi povedal, aby som každému v AC Miláno dal jednu zadarmo, ale kvôli Covid-19 som mal znížený plat a zrazu videl krásnu príležitosť nechať dámy zaplatiť mi palivo.

Zo všetkých ich peňazí sa platil Zlatanovi drahý benzín. Ďakujem, že ste podporovali moje obchody. Neskôr som sa rozhodol prestať vyberať za čokoládky, pretože dámy začali byť múdre. A už ich viac nekupovali," dodal na záver.

Najkrajšie futbalové rozhodkyne na svete Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Futbalisti na ihrisku skáču tak, ako ony...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Zlatan Ibrahimovič